Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с преден тампон на двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с преден тампон на двигателя

Здравейте,От доста време предният ми тампон на двигателя-този от страната на ангренажа е разбит и е за смяна,но проблема е,че никъде не мога да намеря същият тампон.Предлагат ми един алуминиев оребрен,много по лек,който изобщо не прилича на моят.Струва ми се,че е за бензинов двигател.Вече 2-3 месеца търся -в Ямбол,София,Шумен ми предлагат само този алуминиевия.За другият изобщо нямат идея от къде може да се намери.Ако някой е имал същият проблем и знае от къде може да се намери -да даде едно рамо.За втора употреба тампон не съм мислил,защото моят и така е вече втора употреба.Колата ми е тази от подписа.Благодаря предварително на отзовалите се.
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Re: Проблем с преден тампон на двигателя

ivannik написа:
    Здравейте,От доста време предният ми тампон на двигателя-този от страната на ангренажа е разбит и е за смяна,но проблема е,че никъде не мога да намеря същият тампон.Предлагат ми един алуминиев оребрен,много по лек,който изобщо не прилича на моят.Струва ми се,че е за бензинов двигател.Вече 2-3 месеца търся -в Ямбол,София,Шумен ми предлагат само този алуминиевия.За другият изобщо нямат идея от къде може да се намери.Ако някой е имал същият проблем и знае от къде може да се намери -да даде едно рамо.За втора употреба тампон не съм мислил,защото моят и така е вече втора употреба.Колата ми е тази от подписа.Благодаря предварително на отзовалите се.
    Як форум,няма що!Никой да не може да каже нищо по въпроса!
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Тука звъня ли да питаш http://axm-auto.com/index2.php?brand...=14&subcat=104
      punto HGT

Коментар

Вземеш ли чисто нов имай в предвид че сигурно ще се държи по зле от твоя.Търси по моргите хубав мек тампон.Има в изобилие от тях.
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
        X