Здравейте,От доста време предният ми тампон на двигателя-този от страната на ангренажа е разбит и е за смяна,но проблема е,че никъде не мога да намеря същият тампон.Предлагат ми един алуминиев оребрен,много по лек,който изобщо не прилича на моят.Струва ми се,че е за бензинов двигател.Вече 2-3 месеца търся -в Ямбол,София,Шумен ми предлагат само този алуминиевия.За другият изобщо нямат идея от къде може да се намери.Ако някой е имал същият проблем и знае от къде може да се намери -да даде едно рамо.За втора употреба тампон не съм мислил,защото моят и така е вече втора употреба.Колата ми е тази от подписа.Благодаря предварително на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с преден тампон на двигателя
Collapse
X
-
Re: Проблем с преден тампон на двигателя
ivannik написа:Здравейте,От доста време предният ми тампон на двигателя-този от страната на ангренажа е разбит и е за смяна,но проблема е,че никъде не мога да намеря същият тампон.Предлагат ми един алуминиев оребрен,много по лек,който изобщо не прилича на моят.Струва ми се,че е за бензинов двигател.Вече 2-3 месеца търся -в Ямбол,София,Шумен ми предлагат само този алуминиевия.За другият изобщо нямат идея от къде може да се намери.Ако някой е имал същият проблем и знае от къде може да се намери -да даде едно рамо.За втора употреба тампон не съм мислил,защото моят и така е вече втора употреба.Колата ми е тази от подписа.Благодаря предварително на отзовалите се.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Реклама
Collapse
Коментар