Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с обороти на Фиат Пунто 1.9JTD 2000г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Antonio_Pr написа:
    Ми мойто го дават спирачната система да издържа до 2565км.
    Това не звучи сериозно само 2565км ?? или си пропуснал много нули Предните дискове са ти на 257мм, като на мойто пунто, а ако случайно си на 284мм трябва да благодариш на предния собственик, че ти е направил "ъпгрейт" по колата
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      Antonio_Pr написа:
      Ми мойто го дават спирачната система да издържа до 2565км.
      Това не звучи сериозно само 2565км ?? или си пропуснал много нули Предните дискове са ти на 257мм, като на мойто пунто, а ако случайно си на 284мм трябва да благодариш на предния собственик, че ти е направил "ъпгрейт" по колата
      E 2.6 тона малко ли ти се вижда за кола, която с мокри седалки и торби с цимент в багажника тежи 1,2 тон :DНе знам ще проверя пак кво що ма мися, че така беше :D
      Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX

Коментар

написал си 2565км /километра/, сега разбирам, че е 2565кг. /килограма/, вече се съгласих
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          написал си 2565км /километра/, сега разбирам, че е 2565кг. /килограма/, вече се съгласих
          Оооо, аз хич не съм погледнал ква простотия съм написал

Коментар

Antonio_Pr написа:
            didich написа:
            Оооо, аз хич не съм погледнал ква простотия съм написал
            А за нютоните са 260, току що го проверихНямам представа моето точно какво е и от какво колко има ама с 14-ски гуми полудява. Вчера на равно маневрирах назад не натиснах спирачката включих първа и газ колко може и предницата почна да се разхожда наляво на дясно, а гумите съм ги купил е сега март месец(предните от март 2014 задните от февруари 2014).Ако някой има представа къде има човек в София, който да може да чете абсолютно всичко по компютъра на колата без ограничение, ще ида да проверя всъщност какъв мотор имам под капака и т.н.

Коментар

нютоните са 254 на 105 кс версията, ако си 80 кс си доста по-надолукажи си годината и модела точно и ще ти кажем без компютър, то пунто 1.9 жтд има само една версия - 85 ксщом ти люлее яко предницата на първа с газ - смени си предните амортисьори, не е от цолажа на гумите

Коментар

iwo19 написа:
                нютоните са 254 на 105 кс версията, ако си 80 кс си доста по-надолукажи си годината и модела точно и ще ти кажем без компютър, то пунто 1.9 жтд има само една версия - 85 ксщом ти люлее яко предницата на първа с газ - смени си предните амортисьори, не е от цолажа на гумите
                Амортисьорите са сменени точно преди 2 седмици :D80 коня ЖТД дава 196 нютона ама... по буквите на мотора може да се намери също инфо какво точно е това моето годината ми е 2001 и това излиза при четене с компютър, на талона, който е от Италия пише 2000г , иди разбери какво се е случило :D

Коментар

Working...
                X