iakvvu написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с обороти на Фиат Пунто 1.9JTD 2000г.
Collapse
X
-
chaveto написа:Не е от регулатора, този проблем го има при доста италинаки и досега поне аз не съм чел някъде да е разрешен. Аз смених всичко на моята и проблема си остана, по често се появяваше когато е затапен ЕГР-а.Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
За да не правя нова тема направо ще ви питам вас.Механизма за регулиране на седалката по височина ми е строшен. Ако някой продава седалка регулируема и е със тъмно синята тапицерия на точки взимам само шофьорската седалка. Ако някой продава седалки от Пунто 2 Спортинг Ще ги взема и двете, но шофьорската трябва да е регулируема. Другият въпрос е седалките на спортинга по-удобни ли са от нормалните седалки ?Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
На спортинга и на HGT седалките са много удобни , при мен също отказа регулажа, но това стана след като претапицирах седалките, явно нещо в процеса на работа се е откачило/повредило, преди да си купиш нова седалка виж механизма как е , то и аз трябва да го видя, но незнам кога ще стане.punto HGT
Коментар
-
didich написа:На спортинга и на HGT седалките са много удобни , при мен също отказа регулажа, но това стана след като претапицирах седалките, явно нещо в процеса на работа се е откачило/повредило, преди да си купиш нова седалка виж механизма как е , то и аз трябва да го видя, но незнам кога ще стане.Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
Така, след като му направиха диагностика изскочиха няколко кода за грешка:P0110010120D60100132020040400155500010100Пу снаха проверка на АБС-а, въздушната възглавница. АБС-а не реагира, а въздушната възглавница реагира, но с много ниско напрежениеЧетоха показания за температура на гориво, скорост на движение на колата, температура на маслото и т.н. обаче стойностите бяха нереални :В състояние на покой показваше скорост на движение 1788км/ч, температура на горивото в резервоара 543 градуса, температура на маслото около 200 градуса и още много други странни показания, които забравих. Възможно ли е всичко това да е от някакви дефекти в компютъра или трябва да си почистя контактите ?Търсих горе описаните кодове кой какво значи, но не попаднах на информацияFiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
GaTio2 написа:Възможно ли е от тази бас каса, като я усилиш повече, да не може алтернатора да насмогне, да товари двигателя и така да ти падат оборотите?Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
Antonio_Pr написа:GaTio2 написа:Възможно ли е от тази бас каса, като я усилиш повече, да не може алтернатора да насмогне, да товари двигателя и така да ти падат оборотите?Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
Antonio_Pr написа:Така, след като му направиха диагностика изскочиха няколко кода за грешка:P0110010120D60100132020040400155500010100Пу снаха проверка на АБС-а, въздушната възглавница. АБС-а не реагира, а въздушната възглавница реагира, но с много ниско напрежениеЧетоха показания за температура на гориво, скорост на движение на колата, температура на маслото и т.н. обаче стойностите бяха нереални :В състояние на покой показваше скорост на движение 1788км/ч, температура на горивото в резервоара 543 градуса, температура на маслото около 200 градуса и още много други странни показания, които забравих. Възможно ли е всичко това да е от някакви дефекти в компютъра или трябва да си почистя контактите ?Търсих горе описаните кодове кой какво значи, но не попаднах на информация
Коментар
-
iwo19 написа:Antonio_Pr написа:Така, след като му направиха диагностика изскочиха няколко кода за грешка:P0110010120D60100132020040400155500010100Пу снаха проверка на АБС-а, въздушната възглавница. АБС-а не реагира, а въздушната възглавница реагира, но с много ниско напрежениеЧетоха показания за температура на гориво, скорост на движение на колата, температура на маслото и т.н. обаче стойностите бяха нереални :В състояние на покой показваше скорост на движение 1788км/ч, температура на горивото в резервоара 543 градуса, температура на маслото около 200 градуса и още много други странни показания, които забравих. Възможно ли е всичко това да е от някакви дефекти в компютъра или трябва да си почистя контактите ?Търсих горе описаните кодове кой какво значи, но не попаднах на информацияFiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
В тоя ред на мисли би следвало да паснат и амортисьори от HGT , окачването, както и спортното такова за 1,9JTD и HGT ги водят еднакви.Другото интересно, тази модификация 1,9JTD 100к.с. излиза с предни спирачни дискове на 284мм, а интересно топ версията HGT е с такива на 257мм иди ги разбери, явно на дизеловото не му стига спирачното усилие, много нютони има под капакаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:В тоя ред на мисли би следвало да паснат и амортисьори от HGT , окачването, както и спортното такова за 1,9JTD и HGT ги водят еднакви.Другото интересно, тази модификация 1,9JTD 100к.с. излиза с предни спирачни дискове на 284мм, а интересно топ версията HGT е с такива на 257мм иди ги разбери, явно на дизеловото не му стига спирачното усилие, много нютони има под капакаFiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар