При загрят двигател/Браво 2008 1.6 Multijet 90HP/ се чува не много силен шум наподобяващ виене, при студен нищо не се чува. Интерсува ме дали някой се е сблъсквал с нещо подобно и имате ли предположения от какво може да е. Всичко друго е наред по колата и се чудя дали да я вземам с тоя проблем, който да се окаже нещо сериозно.Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум от двигател - Bravo 2008 1.6 Multijet
Collapse
X
-
Re: Шум от двигател - Bravo 2008 1.6 Multijet
Solari написа:При загрят двигател/Браво 2008 1.6 Multijet 90HP/ се чува не много силен шум наподобяващ виене, при студен нищо не се чува. Интерсува ме дали някой се е сблъсквал с нещо подобно и имате ли предположения от какво може да е. Всичко друго е наред по колата и се чудя дали да я вземам с тоя проблем, който да се окаже нещо сериозно.Благодаря Ви предварително.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Solari написа:Днес купих колата, преди това ходих на майстор, който каза, че този шум е от разпределителният вал, но може да кара така още 20 х. км., много ми хареса този автомобил още в началото и мисля, че с коригираната цена дори и с този проблем си заслужава.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:Solari написа:Днес купих колата, преди това ходих на майстор, който каза, че този шум е от разпределителният вал, но може да кара така още 20 х. км., много ми хареса този автомобил още в началото и мисля, че с коригираната цена дори и с този проблем си заслужава.
Коментар
-
Виенето наистина може да е от всичко, но все си мисля, че ако е от разпределителния вал по-скоро би чукалатази кола. Пробвахте ли да я чуете без обслужващия ремък ?ПС: И аз те съветвам по-скоро да отстраниш този проблем, какъвто и да е той.Честито. Двигател се оправя. На тази цена, за която си я купил можеш да си позволиш този ремонт.Ще чакаме отзиви относно новата придобивка - динамика, харч на нафта и все такива. Любопитно ми е.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Solari написа:Днес купих колата, преди това ходих на майстор, който каза, че този шум е от разпределителният вал, но може да кара така още 20 х. км., много ми хареса този автомобил още в началото и мисля, че с коригираната цена дори и с този проблем си заслужава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар