Карета се намират и втора ръка. Не го отчайвай колегата. Каре вътрешно не е толкова скъпо - макар че се сменя само трипода. Ако чашката е износена вече си на полуоска. http://www.axm-auto.com/index2.php?b...ъншното каре се намира за 150 и някой лев отгоре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресене на колата от 70 до 110км/ч
Collapse
X
-
Croma1990 написа:Ще разменя гумите първо, макар че така като чета написаното май ще е полуоска защото забелязах, че като отпусна гаста и спира. Благодаря за съдействиетоФиат Крома 1,9 Mjet 150 автоматик
Крайслер Вояджер 2,5 CRD 144
ex:Lancia lybra 2.4 jtd
Коментар
-
Полуоска е. При Либрата ми симптомите бяха същите. Точно в определен диапазон, под и над него все едно няма нищо.Ако е гума/джанта ще го има и при други скорости не само в този диапазон.С написаното визирам проблема на Croma1990. А относно разбитите кормилни накрайници, така и така са за смяна - смени ги, и ако пак имаш такива вибрации, отиваш и ти на горния вариант."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Колега, проблема ти е във вътрешното каре на Кромата. Стига си дава парите за баланси, смяна на гуми, въртене и всякакви други. Минавал съм през това с моята Крома.Не е болка за умиране, 150лв ти струва рециклирането. Поне при мен момчетата го направиха грамотно. Ново каре е около 800-900лв.Рециклирай и си карай колата
Коментар
-
Колеги последните 2 пъти като пътувах извънградско и аз усетих, че при скорост от 60 до към 90 км/ч, ако колата е под товар - повечко подадена газ, някакъв наклон и т.н. се получава едно "лашкане" и вибриране на купето, което при по-ниска или по-висока скорост го няма.... както и ако не подавам газ. Явно и при мен е същия проблем. Направо се стреснах кви са тия цени 800-900лв за каре, баси мамата...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
имах подобен проблем...от 90 до 120 тресе при подаване на газ...ако птдържаш само не тресе....но при натоварване тресе в тоя диапазон...отидох при моя майстор и вегнага ми каза вътрешно каре на полуоската...понеже му вярвам веднага му казах да го сменяме..отидохме до моргата за "нова" полуоска и проблема се оправи. Тва е моя опит...не те карам да сменяш полуоска, но просто ти трябва читав майстор който да знае кво да гледа и още повече тая крома е доста нова кола и още майсторите не са и хванали проблемите, че да ги знаят на изуст.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Какви са тия 150лв за каре втора употреба? Аз смених 2-та трипода на вътрешните карета за 100лв с чисто нови, смених им греста и скобите и от тогава пей сърце. В действителност само едната чаша имаше следи от трипода,но като направи проблем ще я нося да я рециклират.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар