Здравейте колеги, преди няколко дни си взех кабел и вчера направих диагностика да видя какви грешки има. Имаше няколко, изчистих ги. Една от грешките беше "Дебитомер". След това реших да запаля и да видя няколко параметъра в реално действие - да разгледам програмата и веднага след запалването отново излезе Дебитомера като грешка т.е. на работа на място. Като динамика колата е..., да речем, че по-бързо изпреварвам на 5-а ако карам със 100 км/ч, отколкото да върна 4-та. След 3000 об. ми се струва малко мудна.Въпроса ми е дали Дебитомера е сдал багажа осланяйки се на показанията от диагностиката или да направя още някой тестове преди да го отпиша. И какви точно. / почиствал съм го със спирт и клечки за уши 2-пъти профилактично че се бяха налепили мъхчета, но тогава нямах кабел и незнам дали я е имало тази грешка/Диагностиката я правих с "Multiecuscan"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo JTD - грешка при диагностика "Дебитомер"
Collapse
X
-
С поне 0,7-1л. отгоре извънградско и неопределен в града :DTова с откачането на буксата не е решение! Или читав втора ръка (да, все още се намират такива), или нов!FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
Още като видях грешката и го откачих от буксата. 2-дни карам вече с откачен и вървежа е коренно различен при настъпване реагира доста по бързо. За разхода още не съм го засекъл, че да кажа дали се е вдигнал. Като мина поне 100км ще пиша как ми се струва.За контактния спрей кое да напръскам, дебитомера или буксите му? Иначе разхода до момента ми се е въртял около заводския 5-5 и малко извънградско и 7-7 и малко градско при нормално каране.Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
Аз не знам какво толкова се плашите от тоя дебитомер. Цената на БОШ такъв, с номер накрая (309) след отстъпките е 180лв.Предполагам и за 1.9-тката няма да е по-скъп...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
milanist22 написа:С поне 0,7-1л. отгоре извънградско и неопределен в града :DTова с откачането на буксата не е решение! Или читав втора ръка (да, все още се намират такива), или нов!Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:milanist22 написа:С поне 0,7-1л. отгоре извънградско и неопределен в града :DTова с откачането на буксата не е решение! Или читав втора ръка (да, все още се намират такива), или нов!FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
milanist22 написа:съм карал скопено JTD...и разхода влзезе в нормиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tyson написа:Аз не знам какво толкова се плашите от тоя дебитомер. Цената на БОШ такъв, с номер накрая (309) след отстъпките е 180лв.Предполагам и за 1.9-тката няма да е по-скъп....Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар