Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Датчик на колянов вал - Fiat stilo 1.9jtd - 115к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Датчик на колянов вал - Fiat stilo 1.9jtd - 115к.с.

Здравейте колеги, Бихте ли казали, къде точно се намира датчика за коляновия вал на въпросната кола тъй като ми се налага да го сменя.

Здравей,Датчика се намира до стартера и ако не ме лъже паметта се държеше на 1 винче. Обаче мястото е доста терсене и се разкачат няколко скоби, за да го извадиш напълно. Ето ти тема с картинки за Пунто, но на Стилото е доста подобна процедурата: Линк Поздрави.
    Fiat Stilo 115 h.p. 2004
    Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Здравей колега,Благодаря ти за линка,Погледнах около стартера при отворен капак, но никаква видимост.Как бих могъл да подходя при смяната му отгоре при отворен капак, да махна самия черен капак на двигателя или?Ако е отгоре, то тръбите на климатика май ще пречат, тъй като се намира под трабите на климатика?

Коментар

По добре отдолу на канал,много по лесно е.Отгоре трябва да сваляш всичко.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

и на канал малко работата е с напипване,иначе не е трудно

Коментар

Смених датчика преди седмица.Трябва канал.Сваля се кората под двигателя.Намира се зад стартера /леко вляво по посока на движението/.Държи се на един болт шестограм.
            STILO 115 MULTIWAGON 2003

Коментар

Здравейте колеги,Благодаря Ви за помоща. Вече съм с нов датчик

Коментар

Working...
              X