Здравейте. Става въпрос да Fiat Stilo 1.9 JTD 2004. Съденителя е доста е твърд но пък колата е пъргава, отделя още в самото начало и ако забравиш направо подскача. Скоростите влизат с една идея по голямо усилие от нормалното. Според вас на какво може да се дължи това? До колкото разбрах тези съединители не са със жило и не подлежат на никаква регулация...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърд съединител Fiat Stilo...
Collapse
X
-
90лв за съединител или само за детайл, че аз не съм виждал по-евтнин комплект от 230лв. Колега, аз карам с по-скъпата версия на Валео, за справка има два вида, единият е с демферни пружините на феродовия диск. Другият е с нитове, като на камионте. Разликата е към 70-80лв, слагаш от скъпият Валео пееш. Имах същия проблем и демферните пружини на феродовия диск бяха омекнали, също съм сигурен, че и притискателя има значително износване, където лагерува лагерпомпата. ПоздравиFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
ами това си е малко относително...днес сменях на моето стило съединител комплект...че стария след някой интервенции пропя...честно казано не бях виждал толкова износен съединител...беше все едно на...200 000км...нали по принцип има прорези по феродото...този ги нямаше...ужас...след смяната педала е уникално мек...а колата излита въпреки това преди смяната и промяната на настройки никога не е буксувал което явно не е задължителен признак за износване...защото пак казвам моя беше уникално износен...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
iwo19 написа:което води пак до предишния ми пост - не приплъзва ли , не бутайFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
косвено по темата - и аз имах същия проблем - смених сиединител колмплект и лагер помпа. (350 комплекта 130 л.п. + 100 труд) вече всичко е ок педала е мекичък но съединителя отделя много долу. дали е от кофти лагер помпа или има някъде реглаж който трябва да се "занули" да се върне назад или ?!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар