Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

голям разход на fiat ulysse 2.1td

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

голям разход на fiat ulysse 2.1td

здравейте имам Fiat Ulysse 2.1 TD ел 1999 година от 2 седмици имам проблем 1138 километра 115 литра НАФТА а в града 10 литра 40 километра а помпата не е електронна сменена е с обикновена от какво може да е????

Голям автомобил ,малка мощност,тва е г/д 10/100 ,тежък крак ?
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Re: голям разход на fiat ulysse 2.1td

bairozo написа:
      здравейте имам Fiat Ulysse 2.1 TD ел 1999 година от 2 седмици имам проблем 1138 километра 115 литра НАФТА а в града 10 литра 40 километра а помпата не е електронна сменена е с обикновена от какво може да е????
      А преди с електронната колко харчеше???Аз като говоря че е по-добре да я ремонтирам независимо от цената,ме смятат за мръднал, а после :горяла повече,по-шумна станала,динамиката спадналаи какви ли не оплаквания за това че са приели накаква алтернатива,да не говорим че и тя не е без пари.Поздрави!

Коментар

Разход 25л/100км е перфектен,купувай 2л бензин поливай я и вади кибрита.Да не би да тече от някъде(филтър,маркучета излишна нафта,дифтунги)?
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

не всичко си е ок а за помпата така си го купих неми харчеше така преди

Коментар

и аз съм с сменена помпа механична но нямам оплаквания в града ми дава около 8 иначе си е тромава

Коментар

Двигателя има някакъв проблем.Трябва да се прегледа обстойно за да се намери и отстрани.Само със предположения няма да стане.Успех!

Коментар

да попитам и друго под оборотомера има една малка стрелка за какво е

Коментар

Working...
                X