Привет на форума,и аз се здобих със едно Пунто 1.9 жтд 80кс. 2000г. отскоро и аз почнах да имам проблем със запалването,четох доста по сходни проблеми,жената беше късметлиика и до де и обесним за оборотомера дали вдига стрелката ,понеже е следим за датчик на хол,тя взе че запали,нищо не свети по таблото,на диагностика няма грешки освен една ,,040420-неразпозната грешка’’ ако някои му се е появявала таз грешка при диагностика нека сподели,а за датчика на хол ще споделя ако пак направи номер.да добавя,че автомобила се държи много добре не гасне по време на движение,пусто мо стартиране върти а не пали,починем ли малко пали от раз все едно нищо не и било.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвърлям боб да ли ще запали ЖТД
Collapse
X
-
Re: Хвърлям боб да ли ще запали ЖТД
ха ха,наистина хвърлям боб не е приятно да ми прави такива неща,проблема е че живеем в северозападнала българия и тук майстори ....... ха ха,само за накладки и дървени философи.благодаря за бързия отговор ще сменим датчика на хол и ще наблюдавам.ако има пак ядове ще се допитам до вас.Благодаря от сърце.
Коментар
-
FGRC написа:Кой датчик имаш предвид като като казваш Датчик на Хол"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
emulsia написа:ха ха,наистина хвърлям боб не е приятно да ми прави такива неща,проблема е че живеем в северозападнала българия и тук майстори ....... ха ха,само за накладки и дървени философи.благодаря за бързия отговор ще сменим датчика на хол и ще наблюдавам.ако има пак ядове ще се допитам до вас.Благодаря от сърце.Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
Ilko написа:emulsia написа:ха ха,наистина хвърлям боб не е приятно да ми прави такива неща,проблема е че живеем в северозападнала българия и тук майстори ....... ха ха,само за накладки и дървени философи.благодаря за бързия отговор ще сменим датчика на хол и ще наблюдавам.ако има пак ядове ще се допитам до вас.Благодаря от сърце.
Коментар
-
днес смених датчик запалване на колянов вал,термостат със температурния датчикна и чакам да нямам ядове със запалването,ноооооо днес стана пък друга беля светна ми прословутото червено воланче и станах кат дърт джоган,ехххх нямам късмет,ще се борим и това е.
Коментар
-
FGRC написа:А датчика на Хол прегледа ли го.От него също не ще да пали.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар