Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги имам нужда от малко съвети - Fiat BravoJTD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги имам нужда от малко съвети - Fiat BravoJTD100

Здравейте колеги . Извинявайте ако темата е в грешния раздел или има някакви грешки това е първата ми тема тук . И така по същество. Майка ми караше Фиат Браво JTD 100 , но си взе нова кола и коалта естевнето беше оставена за мен . . Та има 2 проблема за които искам да попитам. Първият е че турбото включва от 4 хиляди оборота на какво може да се дължи това и дали подлежи на ремонт или е за смяна. Вторият е как мога да подобря вида и - имам предвид оптичен тунинг може да предлагате джанти прагове и всичко което мислите че ще подобри " фацата" Благодаря предварително, надявам се да си поамгаме взаимно . ))) :P :P :PГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Drivers_United - RESEPECT EVERYBODY WHO RIDES.

За оптичния - броня Абарт или от Мареа дизел и запушване на ноздрите на капака.Може и фарове с лупи.Това са най-лесните като изпълнение неща ,без да става кичозна,но ако търсиш изчистен вид де :Д
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Как включва при 4000 оборота, та тогава му e края на възможностите.

Коментар

Турбото или не работи или просто до сега си карал бензинова кола и тази ти е тромава. За тунинга както ти е казал колегата по-горе - бронята + фарове от мареа + спортно окачване + прагове и козирка на задната врата от ХГТ или Абарт + джанти 16-ки + затъмнени стъкла и стопове и си готов. Това е необходимо на тази кола за да стане перфектна.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

20mb image hostingТова е моята ,за стотина лева и колата се променя коренно !
          Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
          Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

като за начало си затапи егр-а

Коментар

Направи и ремап. Няма да я познаеш после.
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Благодаря за съветите, а за турбото знам че на дизелчето всичко му свършва тогава но просто явно е заминало турбото , ще го закарам да го погледнат като взема книжката . Благодаря Ви най-искерно
                Drivers_United - RESEPECT EVERYBODY WHO RIDES.

Коментар

И как установи, "че се включва на 4к оборота"
                  FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
                  То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
                  Fiat Auto S.p.A

Коментар

milanist22 написа:
                    И как установи, "че се включва на 4к оборота"
                    На 4000 почва да свири като двигател на самолет Предполагам, че това е критерия на автора за "включването".
                    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Това че се чува силно във високите обороти май не е много добре.....
                      Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Working...
                      X