Здравейте колеги . Извинявайте ако темата е в грешния раздел или има някакви грешки това е първата ми тема тук . И така по същество. Майка ми караше Фиат Браво JTD 100 , но си взе нова кола и коалта естевнето беше оставена за мен . . Та има 2 проблема за които искам да попитам. Първият е че турбото включва от 4 хиляди оборота на какво може да се дължи това и дали подлежи на ремонт или е за смяна. Вторият е как мога да подобря вида и - имам предвид оптичен тунинг може да предлагате джанти прагове и всичко което мислите че ще подобри " фацата" Благодаря предварително, надявам се да си поамгаме взаимно . ))) :P :P :PГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги имам нужда от малко съвети - Fiat BravoJTD100
Collapse
X
-
Bane
-
Турбото или не работи или просто до сега си карал бензинова кола и тази ти е тромава. За тунинга както ти е казал колегата по-горе - бронята + фарове от мареа + спортно окачване + прагове и козирка на задната врата от ХГТ или Абарт + джанти 16-ки + затъмнени стъкла и стопове и си готов. Това е необходимо на тази кола за да стане перфектна.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
20mb image hostingТова е моята ,за стотина лева и колата се променя коренно !Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар