Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спукан маркуч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спукан маркуч

Днес забелязах, че имам един спукан (нацепен) маркуч. Ясно ми е, че ще се сменя. Иначе колата няма проблем с нищо, нито отчита грешки, следователно още се държи. Пиша тук просто по информативни причини. Искам да знам за какво служи, ако може някой да ми разясни, ще съм му благодарен. Колата е от подписа.EDIT: Понеже не знам за какво служи, не съм сигурен дали съм постнал темата в правилната категоря. Ако съм объркал, моля да бъда извинен. :D
    Прикачени файлове
    Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)

До колкото ми вижда окото, не е ли нещо на спирачките това чудо?А това нацепеното не е ли кожух или си е плътен маркуч?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Идея си нямам за какво е. Иначе маркуча(кожуха :D ) е доста твърд на пипане и е гланциран. Предполагам че ако наистина е кожух, не е толкова спешна смяната му.

Коментар

Знам ли, така като го гледам как е еректирал ми прилича на тръба и това лъскавото да е само покритие...Огъва ли се наляво-надясно?Чакай някой друг да ти каже за по-сигурно, щото аз нямам представа каква работа върши
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Това е маркуча от вакуум помпата към сервото за спирачките.Ако е спукан педала на спирачките ще е доста твърд.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И аз така мисля.Трябва да е маркуча от вакуум помпата,само дето не виждам точно дали влиза във серво апарата.Провери и го сменяй.Педала на спирачката доста се "надървя"
            Fiat Punto 1.7TD
            Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Да влиза в сервото. Иначе самата спирачка си е ок. Има минимален луфт преди да започне да спира и не се усеща да е твърд. Благодаря за инфото. Ще сменям масло и филтри другата седмица и ще добавя и него към списъка.

Коментар

Working...
              X