Днес забелязах, че имам един спукан (нацепен) маркуч. Ясно ми е, че ще се сменя. Иначе колата няма проблем с нищо, нито отчита грешки, следователно още се държи. Пиша тук просто по информативни причини. Искам да знам за какво служи, ако може някой да ми разясни, ще съм му благодарен. Колата е от подписа.EDIT: Понеже не знам за какво служи, не съм сигурен дали съм постнал темата в правилната категоря. Ако съм объркал, моля да бъда извинен. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан маркуч
Collapse
X
-
До колкото ми вижда окото, не е ли нещо на спирачките това чудо?А това нацепеното не е ли кожух или си е плътен маркуч?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Знам ли, така като го гледам как е еректирал ми прилича на тръба и това лъскавото да е само покритие...Огъва ли се наляво-надясно?Чакай някой друг да ти каже за по-сигурно, щото аз нямам представа каква работа върши"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар