Двигателя ми-1.9д се скапа-харчи 4л.,за 1000км. Приятел ми дава работещ 1.9jtd с всичко по него,само трябва да се монтира---МОЖЕ ЛИ-мерси. Извинения за невежеството.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да сменя двигател-1.9д със 1.9jtd
Collapse
X
-
Най-добре ремонтирай своя двигател. Ел. инсталациите на двата двигателя са много несъвместими, най-вероятно и снабдяването на двигателя с гориво, също така освен мотора и скоростите ще ти трябва и компютъра + имобилайзера и ключовете от другия автомобил и още куп други неща които ще изникнат по време на работата... Единствения, лесен начин за смяна на двигател е да вземе две еднакви коли примерно една мареа 1,9д и мареа 1,9 jtd да ги паркирате една до друга и стъпка по стъпка да се премести всичко от едната на другата.(и при този вариант пак ще има трудности и несъответствия) Така, че за мен лично ремонта е по-удачния вариант!FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
-
p.b.stoyanov написа:Най-добре ремонтирай своя двигател. Ел. инсталациите на двата двигателя са много несъвместими, най-вероятно и снабдяването на двигателя с гориво, също така освен мотора и скоростите ще ти трябва и компютъра + имобилайзера и ключовете от другия автомобил и още куп други неща които ще изникнат по време на работата... Единствения, лесен начин за смяна на двигател е да вземе две еднакви коли примерно една мареа 1,9д и мареа 1,9 jtd да ги паркирате една до друга и стъпка по стъпка да се премести всичко от едната на другата.(и при този вариант пак ще има трудности и несъответствия) Така, че за мен лично ремонта е по-удачния вариант!
Коментар
-
Re: Мога ли да сменя двигател-1.9д със 1.9jtd
rymbata написа:Двигателя ми-1.9д се скапа-харчи 4л.,за 1000км. Приятел ми дава работещ 1.9jtd с всичко по него,само трябва да се монтира---МОЖЕ ЛИ-мерси. Извинения за невежеството.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Re: Мога ли да сменя двигател-1.9д със 1.9jtd
FGRC написа:rymbata написа:Двигателя ми-1.9д се скапа-харчи 4л.,за 1000км. Приятел ми дава работещ 1.9jtd с всичко по него,само трябва да се монтира---МОЖЕ ЛИ-мерси. Извинения за невежеството.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар