Не знам, аз съм свикнал с него, а и не ми е кой знае какъв проблем, много рядко карам на 1/2/3 със съвсем леко натиснат педал.И както по-горе казах, доста хора които карат жтд са ми казвали, че го има и при тях.А едно нещо работи ли, не се бара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придърпване на Брава 1,9 JTD
Collapse
X
-
Bane
-
Да хвърля малко нови факти по този казус :D Мисля, че колегата emzo имаше една тема, в която беше казал, че съединителя се проверява дали е заминал като натиснеш газта на 5 предавка с 60 км/ч. Два пъти го направих това, но въобще не притресе, което изключва вероятността да е от заминаващ си съединител. Да отбележа само, че притрисането се получава при плавно подаване на газта независимо на коя предавка е колата. И това не винаги се случва, но e често явление.Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
madunko написа:Продължение на темата...преди седмица ходих до сервиз да проверят нещо, но в процеса майстора (който лъхаше знания) каза, че демпферната шайба трака. Възможно ли е от нея да е и проблема, който имам с притрисането ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:madunko написа:Продължение на темата...преди седмица ходих до сервиз да проверят нещо, но в процеса майстора (който лъхаше знания) каза, че демпферната шайба трака. Възможно ли е от нея да е и проблема, който имам с притрисането ?Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
madunko написа:Dido_Lyubenov написа:madunko написа:Продължение на темата...преди седмица ходих до сервиз да проверят нещо, но в процеса майстора (който лъхаше знания) каза, че демпферната шайба трака. Възможно ли е от нея да е и проблема, който имам с притрисането ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:madunko написа:Dido_Lyubenov написа:madunko написа:Продължение на темата...преди седмица ходих до сервиз да проверят нещо, но в процеса майстора (който лъхаше знания) каза, че демпферната шайба трака. Възможно ли е от нея да е и проблема, който имам с притрисането ?Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp
Коментар
-
Сменя се целият маховик, понеже е от две метални части свързани с демпферен механизъм помежду си и балансирани заедно като едно цяло. Не може да се смени само нещо дребно и да се ползва отново. А цената никак не е скромна.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар