Проблемът е следния - на 1,2 и 3 скорост (а може и на другите, но да не го усещам) когато подам газ (леко) и колата започва да придърпва, нещо като притрисане се получава. Същото се случва и обратно, когато пусна педала на газта. Става въпрос за Брава 1,9 JTD.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Придърпване на Брава 1,9 JTD
Collapse
X
-
Моята кола беше стигнала такова положение, че или тръгвах без газ или с много газ. Всичко останало водеше до яко притрисане, придърпване и т.н.Първо се прецака генератора. При смяната му ми казаха, че и лагера на дясната полуоска е сменен с нов.Имаше лека промяна към по-добро потегляне.След това се наложи се да сменя демпферната шайба, която върти пистовия ремък. Тук отново се пооправи потеглянето.Накрая смених съединителя и вече нямам никакви проблеми при потегляне.Та при мен не бяха дюзите проблема.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
И при мен тресе при потегляне без да подам газ.Съединителя ми вие по някой път като го натисна.И имам меки тампони на двигателя.Според мен тези неща правят по осезаемо придърпването при тръгване.А тва с дюзите само на диагностика.Но повечето сервизи дето се занимават с дюзи те качват на шейната.Да не върви от тях трябва чистене смяна и като теглиш чертата идва повече от себестойността на колата.Fiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
Bane
Реклама
Collapse
Коментар