Колеги въпроса ми от каква кола мога да взема такъв датчик ? Колата е браво 1.9 JTD 100 коня 2001г.Турбината е сменена с GT2256V от АР 2.4JTD.Имам проблеми с постоянното пренадуване на турбото и влизането в авариен режим.Имам и механичен буустконтролер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
3-баров МАП от каква кола ?
Collapse
X
-
Re: 3-баров МАП от каква кола ?
JTD RACER написа:Колеги въпроса ми от каква кола мога да взема такъв датчик ? Колата е браво 1.9 JTD 100 коня 2001г.Турбината е сменена с GT2256V от АР 2.4JTD.Имам проблеми с постоянното пренадуване на турбото и влизането в авариен режим.Имам и механичен буустконтролер.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
JTD RACER написа:Има ли значение дали е от фиат или алфа ромео някакъв конкретен модел ? Ще трябва ли намеса по софтуера след слагането на такъв датчикA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:JTD RACER написа:Има ли значение дали е от фиат или алфа ромео някакъв конкретен модел ? Ще трябва ли намеса по софтуера след слагането на такъв датчикFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Аз си купих това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...намерих си от една морга 4-ри пинова букса открих с мултицет кой кабел къде трябва да е(отрязах кабела за температурният датчик) сложих го даваше ми грешка, направиха ми корекция в софта и всичко е окей дори и на 2.2бар.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:Аз си купих това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...намерих си от една морга 4-ри пинова букса открих с мултицет кой кабел къде трябва да е(отрязах кабела за температурният датчик) сложих го даваше ми грешка, направиха ми корекция в софта и всичко е окей дори и на 2.2бар.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:cveiba написа:Аз си купих това http://www.axm-auto.com/index2.php?b...намерих си от една морга 4-ри пинова букса открих с мултицет кой кабел къде трябва да е(отрязах кабела за температурният датчик) сложих го даваше ми грешка, направиха ми корекция в софта и всичко е окей дори и на 2.2бар.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
JTD RACER написа:Колеги въпроса ми от каква кола мога да взема такъв датчик ? Колата е браво 1.9 JTD 100 коня 2001г.Турбината е сменена с GT2256V от АР 2.4JTD.Имам проблеми с постоянното пренадуване на турбото и влизането в авариен режим.Имам и механичен буустконтролер.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:JTD RACER написа:Колеги въпроса ми от каква кола мога да взема такъв датчик ? Колата е браво 1.9 JTD 100 коня 2001г.Турбината е сменена с GT2256V от АР 2.4JTD.Имам проблеми с постоянното пренадуване на турбото и влизането в авариен режим.Имам и механичен буустконтролер.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар