И понеже ми предстои чистене на колектора показвам как се прави по мързеливия начин Внимание много цапат тезси сажди !!!1.Взимате един оборотен колектор ако има , при мене имаше 2.Разглабяме колектора от болчетата да го разцепим на 2 3.Изтъргваме е отвертка грубия нагар Слагаме колектора с съдомиялната с 2 таблетки пускаме на 75 градуса с пред измиване но без изсушаване за да не опекат останалите малко сажди по него след края на програмата вадим колектора и ако е останало нещо с едно телче за чинии и малко веро го дойзмиваме ето това излезе от съдомиялната И се застраховам понеже ми питаха за миялната филтрите чиниите и прочие - след това ги изплакнах филтрите на чешмата с веро но си бяха общо взето чисти хаповете все пак мият и те а после както обясних 2 хапчета ( и една закачака за почистване на съдомиални )и празна пак да се само измие ако е останало нещо отворих пак и никакъв помен и от колектор не е имала Все пак бях подготвен за след това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистене на смукателен колектор на 1.9 16V JTD
Collapse
X
-
madunko написа:Отдавна се каня да правя същото, но просто не знаех начина по който да го направя. Сега вече знам :D Нещо особено има ли при демонтирането или монтирането му ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:madunko написа:Отдавна се каня да правя същото, но просто не знаех начина по който да го направя. Сега вече знам :D Нещо особено има ли при демонтирането или монтирането му ?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
tyson написа:WhitePower направо ти се възхищавам да пуснеш това в миялната Сигурно си ерген все още?Power Under Pressure
Коментар
-
nsn написа:WhitePower написа:madunko написа:Отдавна се каня да правя същото, но просто не знаех начина по който да го направя. Сега вече знам :D Нещо особено има ли при демонтирането или монтирането му ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:nsn написа:Е не те разбирам:страх те е да не си изцапаш дрехите,а за съдомиалната(от където зависи в какво ще пиеш вода и ядеш)да не ти дреме.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
WhitePower написа:А каква е химията или е секретна тайна , а и не вярвам че си го накиснал и е излязъл като на снимката , имало е миене и цапане малко Иначе и аз имам моточистител дето е 8 лева тубата и мие всичко но пробвах само за малко и установих ,че ще се боядисам целия , най-малкото само да го пипна и обърна не дай си боже да ми пръсне на дрехите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар