Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.3 jtd проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.3 jtd проблем

Здравейте,става въпрос за пунто 2004та мултиджет 1.3 70ксслед палене, работи няколко секунди и изгасва, сутрин ми го прави този проблем за 2ри ден вече,първият ден изгасна само веднъж и след това се закрепи и заработиднес изгасна 3-4 пъти докато се закрепи, направи ми впечатление, че първите 3 запалвания, не можеше да се форсира, сякаш не му стига гориво, поработи 2-3 секунди и изгасне, така 3 или 4 пъти, след което запали и заработиимам чувството, че утре няма да може въобще да запали и да се закрепи много силно прогресира този проблемаз си я лекувам, имам си кабелчета и мултиекускан, но този проблем не е записал никаква грешка (предполагам де, не съм го закачал, просто не свети лампата че има грешка)много ще се радвам някой с опит ако може да помогне, от какво би могло да се случва това?мерси предварително

Тествай си ЕГР клапана дали работи нормално. Миналата седмица моя клапан беше блокирал и имаше точно такова поведение.

Коментар

Flex написа:
      Тествай си ЕГР клапана дали работи нормално. Миналата седмица моя клапан беше блокирал и имаше точно такова поведение.
      здравей, можеш ли да ми дадеш малко повече информация за твоят случай? как го оправи?аз сим писал тук и преди, давало ми е 2-3 пъти някаква грешка за егр-а през няколко месецаднес колата си запали без проблеми и не е гасналаможе ли някой да ме посъветва за добър сервиз да го погледнат този егр, и да изчистят там каквото се чисти профилактично, самият егр ли, колектори ли, някой по в час с тези егр-имерси предварително

Коментар

Сваляш клапана и почваш да чистиш до пълен блясък.Има инфо бол във форума.От такова :да стане минимум такова:Вземи си Меглио, кореселин, парцали и ръкавици ако не искаш да си клепаш ръцете.За кофти местата може и четка за зъби :D
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

danny написа:
          здравей, можеш ли да ми дадеш малко повече информация за твоят случай? как го оправи?аз сим писал тук и преди, давало ми е 2-3 пъти някаква грешка за егр-а през няколко месецаднес колата си запали без проблеми и не е гасналаможе ли някой да ме посъветва за добър сервиз да го погледнат този егр, и да изчистят там каквото се чисти профилактично, самият егр ли, колектори ли, някой по в час с тези егр-имерси предварително
          При мен беше блокирала механичнната част и минах с малко работа. Даваше ми грешка p0401. Махнах само ел.частта и отблокирах механичната част с леко почукване. Не ми се наложи да махам целия ЕГР, че си е играчка защото е забито до всмукателния колектор. Пробвай първо с мултискана да тестваш дали цъка. Ако не се чува нищо сваляй ел. частта и провери първо дали не ти е там проблема. Ако там е ок, виж механичната част дали се движи нормално и според това ще се види дали ще махаш всичко. Трябват ти хубави торкс накрайници, че аз заоблих единия винт и после го махнах трудно Целия клапан с топлообменника трябва да изглежда така при теб:

Коментар

Working...
          X