Здравейте,става въпрос за пунто 2004та мултиджет 1.3 70ксслед палене, работи няколко секунди и изгасва, сутрин ми го прави този проблем за 2ри ден вече,първият ден изгасна само веднъж и след това се закрепи и заработиднес изгасна 3-4 пъти докато се закрепи, направи ми впечатление, че първите 3 запалвания, не можеше да се форсира, сякаш не му стига гориво, поработи 2-3 секунди и изгасне, така 3 или 4 пъти, след което запали и заработиимам чувството, че утре няма да може въобще да запали и да се закрепи много силно прогресира този проблемаз си я лекувам, имам си кабелчета и мултиекускан, но този проблем не е записал никаква грешка (предполагам де, не съм го закачал, просто не свети лампата че има грешка)много ще се радвам някой с опит ако може да помогне, от какво би могло да се случва това?мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.3 jtd проблем
Collapse
X
-
Flex написа:Тествай си ЕГР клапана дали работи нормално. Миналата седмица моя клапан беше блокирал и имаше точно такова поведение.
Коментар
-
danny написа:здравей, можеш ли да ми дадеш малко повече информация за твоят случай? как го оправи?аз сим писал тук и преди, давало ми е 2-3 пъти някаква грешка за егр-а през няколко месецаднес колата си запали без проблеми и не е гасналаможе ли някой да ме посъветва за добър сервиз да го погледнат този егр, и да изчистят там каквото се чисти профилактично, самият егр ли, колектори ли, някой по в час с тези егр-имерси предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар