Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТД 100 бензин в резервоара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: TD 100 бензин в резервоара

totu написа:
    Та да се върна на проформата. Голям зор докато я напише на ръка.Казах му защо така бе човек нали имаш компютър. Той отвърна че нямал принтер и продължи да пише.Естествено сбърка няколко пъти къса листи, драска смята с ддс, без ддс и какво ли още незнами накрая излезе точно 498лв. Докато смята и драска му се зачервиха ушите, припоти се и накрая ми иска 200лв. вредниза тези несвойствени задачи от негова страна. Аз вече бях претръпнал приех го за шега и нищо не му отговорих.Напомних му това което беше заръчал застрахователя:да впише че всичко това се дължи на бензин в горивната система и той отново отказа.Според мен нещо го хвана шубето. Аз му бях обяснил че тази проформа отива в софия в центр. офис. С приказките пред менбеше много убедителен, но това което ми наприказва, не пожела да го впише.
    Представяш ли си ако Николай прочете това как ще се почувства имам в предвид червения текст?Искаш от него да напише нещо което той не е длъжен да прави нали?Докъде я докара с колата?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

td 100 бензин в резервоара

Незнам дали се познаваш с николай или просто ти е симпатичен защото сте адаши,но той е доста неуравновесен характер. Първото изречение минава нормално и на второто вече започватда му се изличават вените по врата. А от там насетне почва да говори с тон и самочувствие сякаш е единствения разбирач на дизелова апараптура.При него ме изпрати застрахователя. Аз се бях насочил да ходя до севлиево при баща му.Но застрахователя настоя да мина на сервиз при николай.Преди празниците минах през сервиза, за да му кажа че пари ще има и може да започва ремонта на помпата.Той отвърна лесна работа. Аз го информирах, че сме се разбрали с калоян (управителя на бензиностанцията),да идем заедно в сервиза за да финансира ремонта точно след великден и по конкретно вторник или сряда (22 или 23 април). Няма проблем отвърна той аз познавам калоян ще му се обадя за да се разберем.И о чудо във сряда сме двамата с калоян в сервиза при николай и той отвърна че неможел да напише фактурапонеже кочана му свършил още преди празниците и трябвало да ходи до севлиево да вземел следващия кочан с пореден номер от баща си.На това ако му казваш точен човек е па на!Нямах повече нерви и вземах онтошение по случая. Казах им познавате се оправяйте се двамцата. Аз до търново пътека направих. Цяла седмица съм отделил от времето си за да се занимавам с дела които произлязоха не по моя вина. Калоян се напъва да плаща, а николай му вика утре ще ти донеса фактурата. Калоян естествено се отказа.И излезе с решение донеси ми утре фактурата и ще ти платя. Николай -артиста отвръща аз още сега следобед ще тръгна за севлиево и довечера я имаш фактурата.Просто нямам думи. То беше чалъми, то приказки, обяснения и прочие. А всичко се свежда до едно:АКО ИСКАШ ДА ТЕ УВАЖАВАТ - БЪДИ ТОЧЕН!
      притиква смешна количка

Коментар

TD 100 бензин в резервоара

Момчета да ви се похвалясагата с моите неволи приключи!Николай ми звънна преди половин час и ме зарадва, като съобщи, че ремонтът по помпата и дюзите вече е завършен.Аз се изненадах че работят в събота. Не бях подготвен за пътуване до Търново, за това се разбрахме да го посетя в понеделник.Най-накрая ще подкарам мареята с обслужена помпа и нови разпръсквачи!Пожелавам на всички безаварийно пътуване и да следят какво им сипват по бензиностанциите, защото такива грешки явно се случват не рядко, и не на последно място да си пазите касовите бележки от бензиностанцията за известно време,защото щях да пия една студена вода без нея.Естествено благодаря и на всички колеги за това ,че ме подкрепиха морално и на тези които подхвърлиха идеята за "комисията за защита на потребителите". Весел уикенд!
        притиква смешна количка

Коментар

някакви ядове след ремонта?

Коментар

Пази се от този николай - и на мен ми взе пари и колата ми от тогава не върви - прави се на разбирач - човърка в неща дето не се човъркат - работи изключително непрофесионално - баща му е човека дето разбира. пази се от николайчо "diesel service" съжалявам деня в който си закарах колата там - откраднаха ми горивният филтър и ми сложиха някакаъв - моят имаше датчик за вода - този който получих не. И буксата си стоеше отвътре чистичка като нова - от вън прашасала питах го тва що не е включено да не би да не е моят ГФ онзи си ме изгони. вече ми беше взел парите. човъркал ми е някви "клапани за обратната нафта" (тогава колата ми не щя да запали - в последствие разбрах че е заради помпата в резервоара) таа дюзи ми свалял - били "старички ама добре" .. като цяло помпата в резервоара не запомпва всеки път и (и акумулатора ми прееба докат върти зверски а тя не пали и се мъчи със стартов агрегат да я пали през акуму. ми) в един момент помпата ми сработва и колата забръмчава.... взе ми 50. заминавам аз въвреж нулев.Ама няма сила изобщо .. върнах се викам че не въри както вървеше - он вика да ти свалям помпата .. отказах се нямах вече пари .. след още ден видях въпросния кабел за вода в гор филт, видях, че е сираче - отидох там и .. изгони ме. Не знам колко поражения е нанесъл по нещата които е пипал. Почистих си дебитомера - вървежа като че се подобри доста но все пак не е това което беше.в заключение - колеги от В. Търново и региона ПАЗЕТЕ СЕ от николайчо - дизел сервиз. и да има баща за който се говори с уважение - николайчото не става. Изпитах го на гърба си!
            Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Working...
            X