emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дюзи
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
-
ivel написа:много интересен проблем и все пак пробвай с изключена букса на дебитомера.нещо има противоречиво,ако имаш налягане в рейла,налягане от турбото , компресия,затапен егр и работещ дебитомерто няма да имаш проблем,макар ,че си има изключения,ноооо.провери си и кичето на капака,да не е увиснало и да ти затваря въздушните пътищаFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
cveiba написа:С Иво се познаваме бегло , все пак негов приятел ми прави ремонта . Ще го оставя като последен жокер . Ходих до Варна да ми види колата едно момче което работи в БОШ , направи ми диагностика и каза че ми я няма малката инжекция . Възможно ли е ?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:cveiba написа:С Иво се познаваме бегло , все пак негов приятел ми прави ремонта . Ще го оставя като последен жокер . Ходих до Варна да ми види колата едно момче което работи в БОШ , направи ми диагностика и каза че ми я няма малката инжекция . Възможно ли е ?Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
2
Я сега да раздвижа малко темата . Посъбраха се малко пари и снощи реших да си поръчам дюзи от продавалника е малко на риск е там но все пак риск печели риск губи . Към 20:30 чеса ги поръчах от едно момче от София и то ми каза че на другият ден са при мен (Балчик) аз знам че не може но няма значение когато дойдат само да са читави . За мое най голямо учудване (все пак сме в България) сутринта бяха в Еконт в Балчик . След като се прибрах от работа ги смених и О , О , Чудо . Колата литна отново :D Потвърдиха се очакванията ми. :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар