Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дюзи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Щом пали лесно, едва ли е от липсата на компресия.Търси читав сервиз, във Варна - Pininfarina.Ама им казвай, че си с къстъм хардуер и ремап :D
    С Иво се познаваме бегло , все пак негов приятел ми прави ремонта . Ще го оставя като последен жокер . Ходих до Варна да ми види колата едно момче което работи в БОШ , направи ми диагностика и каза че ми я няма малката инжекция . Възможно ли е ?
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

ivel написа:
      много интересен проблем и все пак пробвай с изключена букса на дебитомера.нещо има противоречиво,ако имаш налягане в рейла,налягане от турбото , компресия,затапен егр и работещ дебитомерто няма да имаш проблем,макар ,че си има изключения,ноооо.провери си и кичето на капака,да не е увиснало и да ти затваря въздушните пътища
      С предишният дебитомер имах проблеми , като махнех буксата колата лагваше много но пак вървеше повече от сега , кичето е хванато добре не виси а и да запуши въздоха колата ще пуши черно , откачах тръбопровода след филтъра от дебитомера на татък , пак не върви.

Коментар

cveiba написа:
        С Иво се познаваме бегло , все пак негов приятел ми прави ремонта . Ще го оставя като последен жокер . Ходих до Варна да ми види колата едно момче което работи в БОШ , направи ми диагностика и каза че ми я няма малката инжекция . Възможно ли е ?
        Този проблем немисля, че може да се реши с компютърна диагностика Направо ми е мъчно, като знам как вървеше тази кола, дано да се намери решението скоро.
        FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.

Коментар

няма невъзможни неща,всичко тук е елементарно,просто си иска време

Коментар

mitaka_neikov написа:
            cveiba написа:
            Този проблем немисля, че може да се реши с компютърна диагностика Направо ми е мъчно, като знам как вървеше тази кола, дано да се намери решението скоро.
            Митак ще я оправя , в момента съм в финансова криза . Налага се да я карам така до 15-ти Май . И мен не ме кефи ама ще издържа .

Коментар

2

Я сега да раздвижа малко темата . Посъбраха се малко пари и снощи реших да си поръчам дюзи от продавалника е малко на риск е там но все пак риск печели риск губи . Към 20:30 чеса ги поръчах от едно момче от София и то ми каза че на другият ден са при мен (Балчик) аз знам че не може но няма значение когато дойдат само да са читави . За мое най голямо учудване (все пак сме в България) сутринта бяха в Еконт в Балчик . След като се прибрах от работа ги смених и О , О , Чудо . Колата литна отново :D Потвърдиха се очакванията ми. :D

Коментар

Working...
              X