Колата е Пунто 1.9 JTD имах запушена дюза която бе подложена на ремонт след като си взех колата от сервиза мъркаше като коте,но след 1 седмица вече пак има разлика и двигателя не работи гладко.Понеже дюзата бе свалена от 1 маистор и бе занесена на друг сервиз за ремонта ,а след това моя маистор я сложи на колата възможно ли е тои да не си е свършил работата и колата да има нужда от някакви други настроики на тея дюзи които тои не е направил къде от незнание къде от невежество ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дюзи
Collapse
X
-
Емзо в Сливен живея и там бях на диагностика и съм на 100 % сигурен че тука няма нито един читав маистор но е безисходица.Явно проблема на колата не е толкова лесно откриваем щом от толкова ходене из сервизите един не можа да я оправи.Днес пак ми тресе и както казах двг не бачка равномерно ,а вчера явно колата се уплаши когато я закарах при един приятел да я закачи на комп и заработи както трябва следователно човека няма как да разбере какво и има нито комп да покаже нещо.Реших да я махна стига толкова ядове мерси все пак на всички които се отзоваха!
Коментар
-
bremen написа:Емзо в Сливен живея и там бях на диагностика и съм на 100 % сигурен че тука няма нито един читав маистор но е безисходица.Явно проблема на колата не е толкова лесно откриваем щом от толкова ходене из сервизите един не можа да я оправи.Днес пак ми тресе и както казах двг не бачка равномерно ,а вчера явно колата се уплаши когато я закарах при един приятел да я закачи на комп и заработи както трябва следователно човека няма как да разбере какво и има нито комп да покаже нещо.Реших да я махна стига толкова ядове мерси все пак на всички които се отзоваха!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: 1
chaveto написа:nsn написа:cveiba написа:Извинявам се на колегата че ще спамя малко в темата му но не се сдържам да попитам . Прави ли се реглаж (настройка) на дюзи от Браво 1.9 жтд както при другите дизели ?Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар