Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Grande Punto 1.3JTD 75 грешка P0234

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

разбира се че и от разтоварващия клапан може да е и пак ще пренадува,но в повечето случаи нямат такива проблеми,ами всичко е възможно

Коментар

iwo19 - и как така заключи, че в Русе няма кой да му помогне?Толкова крайно и категорично?
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ами аз съм от Русе и не съм на 19 години - да не те заблуждава ника ми и остави моето мнение, ако знаеш сервиз в Русе насочи човека

Коментар

Човекът е Йонко, ако желае контакт автора да ми пише ЛС за телефона
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Росен,по пътя за средна кула,гарантирано,беше дори и оторизиран сервиз на фиат по едно време и не се изказвайте неподготвени за майстори в русе,просто има колкото си щеш

Коментар

@Mury извинявам се. Не съм искал да те засегна.Ходихме със собственика до сервиза на АИ във Варна. На отиване по магистралата, малко преди Девня, отново се появи проблема. Спряхме, изгасих я и я запалих 2 пъти и лампата изгасна. В сервиза казаха, че проблема бил, че имало отклонения в градуса на наклона на турбината (каквото и да означава това) и че са отстранили проблема. По пътя на обратно към Шумен вече всичко си беше ОК. Така че скоро може и да се похваля с Гранде Пунтото. Благодаря на всички, за съветите и предложеняита.
              Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)

Коментар

tyson написа:
                И братята от Бабово, и Борко също може да свърши работа
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Fotti написа:
                  По пътя на обратно към Шумен вече всичко си беше ОК. Така че скоро може и да се похваля с Гранде Пунтото. Благодаря на всички, за съветите и предложеняита.
                  Купувай както си го свалил на 5000, че да не вземе сега да се откаже да я продава
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

ivel написа:
                    Росен,по пътя за средна кула,гарантирано,беше дори и оторизиран сервиз на фиат по едно време и не се изказвайте неподготвени за майстори в русе,просто има колкото си щеш
                    в сервиза на Росен ми наляха половин литър моторно масло в съда за антифриз, докато се усетя и спра майсторчето / таман ще смаже каза водната помпа , каза майстора/, повече няма какво да кажа за тоя сервизЙонко сменя носачи и ангренажи не знаех, че се занимава и с електоника по колите , но щом казвате

Коментар

S_BANKOV написа:
                      tyson написа:
                      И братята от Бабово, и Борко също може да свърши работа
                      братята от Бабово - сервиза в Сливо поле ли е това, на него му викат " Добър ден 300 лева", много грамотни , но се иска късмет да минеш с ремонт под 300 лева там.Борко не го знам - не се е прочул още явно.

Коментар

аз говоря за самия Росен,много е в час,а майсторчето му не го познавам

Коментар

Колеги, взех си пунтото. 2 дни вече го джиткам из града и няма проблеми. Сега уийкенда ще го разходя из Българията, да видим. После ще кача малко снимки. Иначе съм страшно доволен от колата за сега, супер готина машинка.

Коментар

честито, похвали се поне за колко успя да го вземеш
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Fotti написа:
                              Колеги, взех си пунтото. 2 дни вече го джиткам из града и няма проблеми. Сега уийкенда ще го разходя из Българията, да видим. После ще кача малко снимки. Иначе съм страшно доволен от колата за сега, супер готина машинка.
                              Очакваме снимков материал
                              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Ето малко снимков материал https://www.dropbox.com/sc/948p90b4bzi6h1l/xT4ad23VWrВзех я за 5700 с доста пазарене. Не му се даваше на човека за тия пари, ама се примири накрая. Минах 500км и нямам никаква забележка към колата. Много е послушна, икономична и не й се стои на едно място, все иска да ходи някъде...

Коментар

Working...
                                X