разбира се че и от разтоварващия клапан може да е и пак ще пренадува,но в повечето случаи нямат такива проблеми,ами всичко е възможно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Grande Punto 1.3JTD 75 грешка P0234
Collapse
X
-
iwo19 - и как така заключи, че в Русе няма кой да му помогне?Толкова крайно и категорично?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
@Mury извинявам се. Не съм искал да те засегна.Ходихме със собственика до сервиза на АИ във Варна. На отиване по магистралата, малко преди Девня, отново се появи проблема. Спряхме, изгасих я и я запалих 2 пъти и лампата изгасна. В сервиза казаха, че проблема бил, че имало отклонения в градуса на наклона на турбината (каквото и да означава това) и че са отстранили проблема. По пътя на обратно към Шумен вече всичко си беше ОК. Така че скоро може и да се похваля с Гранде Пунтото. Благодаря на всички, за съветите и предложеняита.Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
-
ivel написа:Росен,по пътя за средна кула,гарантирано,беше дори и оторизиран сервиз на фиат по едно време и не се изказвайте неподготвени за майстори в русе,просто има колкото си щеш
Коментар
-
S_BANKOV написа:tyson написа:Човекът е Йонко, ако желае контакт автора да ми пише ЛС за телефона
Коментар
-
Fotti написа:Колеги, взех си пунтото. 2 дни вече го джиткам из града и няма проблеми. Сега уийкенда ще го разходя из Българията, да видим. После ще кача малко снимки. Иначе съм страшно доволен от колата за сега, супер готина машинка.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Ето малко снимков материал https://www.dropbox.com/sc/948p90b4bzi6h1l/xT4ad23VWrВзех я за 5700 с доста пазарене. Не му се даваше на човека за тия пари, ама се примири накрая. Минах 500км и нямам никаква забележка към колата. Много е послушна, икономична и не й се стои на едно място, все иска да ходи някъде...Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар