HATPOBEH написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с маркучи на хидравликата на фиат браво jtd 105
Collapse
X
-
ivel написа:абе я слезте на земята ,какви охлажданици ,какви чудеса,колегата правилно е писал-това да не е багер хидромек или jsb.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ivel написа:абе я слезте на земята ,какви охлажданици ,какви чудеса,колегата правилно е писал-това да не е багер хидромек или jsb.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
dobrujanetza написа:ivel написа:абе я слезте на земята ,какви охлажданици ,какви чудеса,колегата правилно е писал-това да не е багер хидромек или jsb.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
аз съм го глееедал,гледал,това какъв охладител може да бъде-никакъв.първо го няма на всички модели,второ-охладител ще е ако е във вид на радиатор.ако си мислите,че тази тръба минава от там с цел охлаждане-грешите,а и хората не случайно са измислили радиаторите,независимо какъв е маслен,воден или въздушен
Коментар
-
ivel написа:аз съм го глееедал,гледал,това какъв охладител може да бъде-никакъв.първо го няма на всички модели,второ-охладител ще е ако е във вид на радиатор.ако си мислите,че тази тръба минава от там с цел охлаждане-грешите,а и хората не случайно са измислили радиаторите,независимо какъв е маслен,воден или въздушенS_BANKOV написа:dobrujanetza написа:Има разлика в диаметрите.
Коментар
-
vakata5 написа:А мога ли да отрежа тръбите някъде до рейката,да си купя маркучи и да ги свържа с тръбата пред радиаторите,някой знае ли дали е голямо налягането,с обикновенни скоби ще стане ли?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Понеже се зародиха големи спорове относно това дали е охладител или не се чух с инженери от Фиат които ми казаха ,че наистина идеята е била да се охлажда маслото на хидравликата ,но отговорника за това закъснял и те решили да оставят тръбите така.Така си и останало във времето :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
vakata5 написа:направих го като при TD 100,без охлаждане,сложих си маркуч от казанчето до рейката и махнах и изолирах маркучите които водят пред водния радиатор и си реших проблема с 10 лв,пък ще видим какво ще стане като не се охлажда хидр.течност.Поздрави и мерси за коментарите.FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар