Колата е 105 к.с. 1,9 и играят ниските оборти. Ясно е, че трябва диагностика, но какви показатели да се гледат и въобще към какво да се насочим. Колата е алфа 145
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD 105 играят ниските обороти?
Collapse
X
-
И аз го имах същия проблем колега, отначало беше така, после започна да гасне на тихи и пали с повече въртене, накрая спря да пали на стартер, само на скорост можех да я запаля. На диагностиката всичко си и беше ОК, нищо не показа. Палеше понякога някакси по твърдо и с много въртене. Сменявахме дюзи - същата работа, пробвахме с регулатора и проблема се оправи, даже си върнах и старите дюзи - връщат си гориво в нормата. Към 160 лв ми излезе регулатор втора употреба заедно с работата. Вече година и половина карам с него и сега пак понякога ми го прави тоя проблем. Съвета ми е карай докато сдаде багажа докрай и тогава го сменявай, защото се незнае другия колко ще е каран и той.Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
Re: JTD 105 играят ниските обороти?
Alex_RT написа:Колата е 105 к.с. 1,9 и играят ниските оборти. Ясно е, че трябва диагностика, но какви показатели да се гледат и въобще към какво да се насочим. Колата е алфа 145
Коментар
-
todorakiggg написа:Alex_RT написа:Колата е 105 к.с. 1,9 и играят ниските оборти. Ясно е, че трябва диагностика, но какви показатели да се гледат и въобще към какво да се насочим. Колата е алфа 145
Коментар
-
iwo19 написа:todorakiggg написа:Alex_RT написа:Колата е 105 к.с. 1,9 и играят ниските оборти. Ясно е, че трябва диагностика, но какви показатели да се гледат и въобще към какво да се насочим. Колата е алфа 145
Коментар
-
todorakiggg написа:iwo19 написа:todorakiggg написа:Alex_RT написа:Колата е 105 к.с. 1,9 и играят ниските оборти. Ясно е, че трябва диагностика, но какви показатели да се гледат и въобще към какво да се насочим. Колата е алфа 145A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар