Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жена моли за помощ - Мареа Уикенд 1.9 дизел не пали
Collapse
X
-
Здравейте, в отговор на това което всички пишете искам да ви благодаря за помоща, за отзивчивостта и съветите. Ивайло от сервиза, аз лично, съм му много благодарна за помоща, не зная откъде е излязло това, че някой в нещо го обвинява, наистина момчето коректно каза, че не може да оправи този проблем който е възникнал и е по-добре да го видят в сервиз на дизел. Помогна ми да я дръпнем колата за което съм му много благодарна. Наистина ми помогна в тежък момент. Ако не го е разбрал оттук още веднъж искам да му благодаря сърдечно. Колата наистина я оставих в сервиза на дизел при инжинер Жеков, човека каза, че ще се опита да намери проблема и очаквам утре да ми се обади. Зная, че всички ми предлагате продажба на части - нещо с което аз не мога да се справя или евентуално покупка на кола за 500-600 лева, което не съм сигурна, като не разбирам от коли, че след 5-6 км няма да спре и пак да възникне някакъв проблем. Така,че ще изчакам до утре, да разбера за какво става на въпрос. Пари за големи ремонти нямам. Относно горивната помпа която имате, може да ми дадете някакъв адрес или телефон или как да се свържа с Вас.Във връзка с възникналия при мен проблем и това което писах по-рано, че нямам как без кола да се придвижвам до работа и училище на детето, търсех някаква възможност да взема кола под наем. Имат някакви коли които искат по 6 евро на ден, но искат депозит по 100-200 евро на ден, нещо което не мога да си позволя, защото може би ще се наложи да платя ремонта на колата. Затова имам въпрос, дали някой във Варна има или познава някой който дава кола под наем за няколко дена, докато се реши какво ще става с моята кола и какво ще правя по нататък. Разбира се, ще сключим някакъв договор и ще платя наема, но нямам възможност да платя депозит. Още веднъж благодаря на всички за помоща.
Коментар
-
Plastex написа:muns61 написа:Нещата не са сложни, ама каза, че нямаш вече пари и те отсвирват...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Plastex написа:muns61 написа:Нещата не са сложни, ама каза, че нямаш вече пари и те отсвирват...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар