Двете коли са Фиат Браво JTD 105 ... искам да знам дали мога от стария си фиат да копна софтуерните настройки и да ги сложа на новото тъй като нещо не ми харесва как върви ... софтуера е правен от някъв мапер дето разбира на софт колкото аз разбирам от авиация .... та на старото софта е много по добър и правеше едни деветки от 0 до 100 а тоя хем и кулер фронтален съм му сложил ми прави за 11 сек от 0 до 100 .... не ми се сменя копма щото и имобилайзера ще трябва да сменям с патронници и тнт .... ако някой смята че мога само софта да подменя да каже къде да го направя ... аз съм от Нова Загора така че Стара Загора ми е близо също Сливен може да се иде (колата от която искам софтуера е на трупчета така че не може да се придвижва на никъде евентуално мога да взема майстора и да го закарам при колата защото казах че не ми е вади компютри и темподобни ) БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копиране на софтуер от едно на друго JTD
Collapse
X
-
Re: Копиране на софтуер от едно на друго JTD
HATPOBEH написа:Двете коли са Фиат Браво JTD 105 ... искам да знам дали мога от стария си фиат да копна софтуерните настройки и да ги сложа на новото тъй като нещо не ми харесва как върви ... софтуера е правен от някъв мапер дето разбира на софт колкото аз разбирам от авиация .... та на старото софта е много по добър и правеше едни деветки от 0 до 100 а тоя хем и кулер фронтален съм му сложил ми прави за 11 сек от 0 до 100 .... не ми се сменя копма щото и имобилайзера ще трябва да сменям с патронници и тнт .... ако някой смята че мога само софта да подменя да каже къде да го направя ... аз съм от Нова Загора така че Стара Загора ми е близо също Сливен може да се иде (колата от която искам софтуера е на трупчета така че не може да се придвижва на никъде евентуално мога да взема майстора и да го закарам при колата защото казах че не ми е вади компютри и темподобни ) БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се !A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
вятър колко си щеш има и на двете места единствения дефект е една изгоряла свещ на 2-ри цилиндър ... къде мога да я свърша тая работа и колко примерно ще струва .... пък по добрия чип е правен от БО мисля ... момчето каза че в екстрийм сервиз в софия го е правил и наистина вървеше много .... ако не стане с копиране на софт ще трансплантирам двг ...
Коментар
-
HATPOBEH написа:вятър колко си щеш има и на двете места единствения дефект е една изгоряла свещ на 2-ри цилиндър ... къде мога да я свърша тая работа и колко примерно ще струва .... пък по добрия чип е правен от БО мисля ... момчето каза че в екстрийм сервиз в софия го е правил и наистина вървеше много .... ако не стане с копиране на софт ще трансплантирам двг ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар