morg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
100TD: сутрин пали и веднага след това изгасва. Що е то?
Collapse
X
-
15 секунди са си много време ще изплачеш за стартер след време.Забравил съм,но подгревателни свещи сменя ли ако и те са добре или са нови и дюзите след проверка се окажат добре не ми се казва за какво става въпрос......Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:15 секунди са си много време ще изплачеш за стартер след време.Забравил съм,но подгревателни свещи сменя ли ако и те са добре или са нови и дюзите след проверка се окажат добре не ми се казва за какво става въпрос......
Коментар
-
Оставих я при един мой познат в Нови Хан защото му имам доверие. Той ги сваля и ги носи на стенд. Снощи ми казаха, че са регулирали дюзите а разпръсквачите са си били ок. Оказало се обаче, че има изгорели подгряващи свещи, което е странно - сменях ги лятото като ми замига лампата, а този път изобщо не мигаше. Почвам да си мисля, че този при който я водих тогава не направил някоя мизерия и само ми е прибрал парите - бях 100% сигурен, че след като съм ги сменял скоро и не ми мига лампата на таблото всичко е наред
Коментар
-
какви свещи карате? моето браво в момента е при майстера за смяна на онази, гадната, май 3та беше, дето е на кофти място, та се чудех, каква марка ще препоръчвате. майстора спомена нещо около 20 лв на парче но не и фирмата. мисля, че при диапазон от 12 лв до 32лв и нагоре на свещите около тази цена трябва да е златната среда за цена/качествоBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
е това не е истина!!! майсторът каза, че третата свещ била на такова място, че не желае да ми я смени процедурата за тази едничка свещ щяла да му отнеме поне ден и не си заслужавало.моля, кажете къде си сменяте свещите, дайте инфо за някой майстор, специалист по фиат браво, дето не го е страх от тази работаBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
simps написа:е това не е итина!!! майсторът каза, че третата свещ била на такова място, че не желае да ми я смени процедурата за тази едничка свещ щяла да му отнеме поне ден и не си заслужавало.моля, кажете къде си сменяте свещите, дайте инфо за някой майстор, специалист по фиат браво, дето не го е страх от тази работа
Коментар
-
simps написа:е това не е итина!!! майсторът каза, че третата свещ била на такова място, че не желае да ми я смени процедурата за тази едничка свещ щяла да му отнеме поне ден и не си заслужавало.моля, кажете къде си сменяте свещите, дайте инфо за някой майстор, специалист по фиат браво, дето не го е страх от тази работа
Коментар
-
Скобите май спасиха проблема с вдигането на оборотите и придръпването.Свеща на 3 цилиндър с подходящ инструмет и сваляне на конзолата на филтъра и черната кутия срещу нея както и маркуча за вентилация на картера ще отнеме не повече от час.Необходимия инструмент е Комплект гедоре с всички рамена,тресчотки и карета.Пинцета дълга поне 30 см.,магнит,тел и резервни гайки и шайбички да не търсиш това което падне.А и друго се досетих добре здрави свещи ами предпазитела и релето за тях здрави ли са.И не съдете по това че не ви мига или мига лампичката на таблото за подгр.свещи тези нашите коли са толкова скопени от към имобилайзер и други гъзариики че не може да се определи по това дали нещото е добре или не работи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар