здравейте, колеги, ако може да ви попитам дали и при вашите ТДта е така - след 2000 оборота, като се включи турбината и съвсем леко докосна съединитела например се усеща едно треперне, някъв резонанс и си ръмжи нали ама то си е нормално, да не кажа турбо-нормално :D мерси предварително - не ме притеснява, но просто се чудя дали и при вас е тъй
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТД 100
Collapse
X
-
Re: ТД 100
BEX---GT---TDi написа:здравейте, колеги, ако може да ви попитам дали и при вашите ТДта е така - след 2000 оборота, като се включи турбината и съвсем леко докосна съединитела например се усеща едно треперне, някъв резонанс и си ръмжи нали ама то си е нормално, да не кажа турбо-нормално :D мерси предварително - не ме притеснява, но просто се чудя дали и при вас е тъй
-
gdd55
doofiat написа:BEX---GT---TDi написа:здравейте, колеги, ако може да ви попитам дали и при вашите ТДта е така - след 2000 оборота, като се включи турбината и съвсем леко докосна съединитела например се усеща едно треперне, някъв резонанс и си ръмжи нали ама то си е нормално, да не кажа турбо-нормално :D мерси предварително - не ме притеснява, но просто се чудя дали и при вас е тъй
Коментар
-
значи, лятото - извънградско - натоварен, с клима он - на баир, не мога да го изкача на трета ако е под 2000 оборота - щом ги мина - литвам. иначе на теория знам, че турбото си баца от самото запалване айде, да се просвещаваме :D поздравиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
gdd55 написа:doofiat написа:BEX---GT---TDi написа:здравейте, колеги, ако може да ви попитам дали и при вашите ТДта е така - след 2000 оборота, като се включи турбината и съвсем леко докосна съединитела например се усеща едно треперне, някъв резонанс и си ръмжи нали ама то си е нормално, да не кажа турбо-нормално :D мерси предварително - не ме притеснява, но просто се чудя дали и при вас е тъй
Коментар
-
gdd55
doofiat написа:Пич всяка божа сутрин чувам като се завърти турбината точно на 1500 оборота.Турбината започва да работи при достигане на определен въртящ момент.Търкалетата си ги карай ти!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар