Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo - Разход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo - Разход

Здравейте колеги, правя тази тема с цел, малко да разуча на кой - колко му гори Стилото. Моето е 1.9 JTD 115 коня, 2002 година. Харчи ми 5.6 - 6л/100км извън градско, а градско 7- почти 8л/100км. Карам я нормално, не я газя много. Извънградско карам най- много със 110 км.ч. но средно около 90 км.ч. Скоро сменях термостата, че беше заминал и извън градско ми гореше около 8л/100км. Ще се радвам да видя вашите мнения и резултати .

6 6/5л. в града, 5л. извън при нормално каране. А в града на всичката газ 9 ми дава,стило жтд 1.9 115 коня сток само с затапен ЕГР и махнат катализатор. Зависи и много от нафтата аз карам само от shell V-power+nitro.

Коментар

Seven7 написа:
      6 6/5л. в града, 5л. извън при нормално каране. А в града на всичката газ 9 ми дава,стило жтд 1.9 115 коня сток само с затапен ЕГР и махнат катализатор. Зависи и много от нафтата аз карам само от shell V-power+nitro.
      Младежо айде помисли пак за градското, не ядем колците с доматите.6 6/5 в Стз ще ти изгори ако цял ден ходиш от единия край до другия по околовръстното.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

специално за теб ще направя снимка :P

Коментар

Сега сигурно ще кажеш че съм обикалял околовръстното? няма какво да ви лъжа... аз казвам каквото ми показва
          Прикачени файлове

Коментар

Ела поне да ти я направя да показва 2.0/100 ....----------Дай ми снимки на пробега и на средната скорост
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

моята брава jtd 105 гори извънградско със 110 4,9-5 на 100,а градско най много е стигала 7,5 с изправен термостат,така,че всичко е възможно,а и зависи от стила на каране

Коментар

ivel написа:
                моята брава jtd 105 гори извънградско със 110 4,9-5 на 100,а градско най много е стигала 7,5 с изправен термостат,така,че всичко е възможно,а и зависи от стила на каране
                май почваш да се оливаш с цифрите :D
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

никога не съм се уливал,а съм реалист

Коментар

Я слагайте една туба 4 литра с два отвора на капачката за засмукване и връщане на гориво и засичайте разходи.Тия засичания пълен резервоар с изминаване на 100 км. или показания по борд компа са малко относителни.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

мнуго ги разбурате ва, с кулкулатор ли ги смятате голко горят

Коментар

За Бравата 105 разход със 110 извънградско 5 на 100 ми звучи съвсем реално,ама за Стило 6,4 градско при 8 градуса температура на въздуха-няма такъв разход,освен ако преди това няма натрупано показание за извънградско каране.
                        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

нормален разход за стилото за градско си е 7,5л

Коментар

Градското е страшно относително понятие , светофари трафик и ред други неща.Ако седиш 5 км в задръстване разхода може и да се покачи :D
                            Fiat Stilo MultiJet 120 PS
                            Multiwagon

Коментар

ivel написа:
                              нормален разход за стилото за градско си е 7,5л
                              за Варна и София съм съгласен, че гори 7,5 л/100 км, ама за град като Кюстендил 6,5 са и много
                              FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Working...
                              X