Това трябва да са подгр. свещи за колата от подписа.Днес колега със Ситроен Ксантия си ги смени същите сам.Автомобила му сутрин след запалване притрисаше за около 5-6 сек Сега няма никакви проблеми.Свещите са по 17 лв едната.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгр.Свещи за 1,9 Тд 100
Collapse
X
-
Аз нещо не ти схванах въпроса но ей тая тема например, доста дъвка въпроса за свещите...Обобщено, да, такава е приблизителната цена на фирмените свещи като Bosh или BERU. Има и по-евтина алтернатива, чешките ISKRA. На външен вид си приличат но не е задължително да са еднакви. Купуват се по каталог според модела. Аз преди около месец смених и четирите за около 7лв за брой. Струва ми се че ще излязат добро решение но е още рано да се каже. Отзивите от колеги са добри.При мен подмяната беше много лесна, дори ги смених "на крак" както се казва, докато чаках жената да си избира книги от британския съвет Вярно, дойде по някое време един милиционер да ме гони че съм бил затапил посолство някакво, но с него или без, операцията отне около 10 минI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
По техническа документация подгревателните свещи на нашите коли са BERU 0 100 226 249 и CHAMPION CH167. Mой колега със Xantia 1.9 TDI смени свещ също BERU, но GN 90.... . Та искам да подчертая - свщите на двата дизела са различни. Показвам моята сменена подгревателна свещ. Подмяната на нашите свещи е доста неприятна.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Vladim написа:Gugev написа:...Подмяната на нашите свещи е доста неприятна.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Nino написа:BERU си е "Ферарито" на подгревните свещи, но за същаление доста по-скъпи.Ако някой се престраши да попита за тях ето телефоните на представителството:"V+D Auto" -телефони - 862-42-14, 15, 16I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Абе скъпи, скъпи но когато ми се наложи да се видя в приключение като това, няма да ми се ще да го повтарям скоро отново.Нищо че са 5 броя Мерси за координатите. Мястото къде е, София?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар