Проблема е че като паднат температурите около -5 -8 градуса и на сутринта буса няма запалване. Единствено като пръсна със спрей за запалване във въздушния филтър тогава пали. Подгревната свещ е сменена и работи, но явно проблема идва от друго място. Един път като запали след това няма проблеми но първото палене е голяма мъка(това го прави само като застуди времето).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Ducato 2.8 JTD трудно пали
Collapse
X
-
При мен този проблем се оказа кофти акумулатор...въпреки, че не ми се връзва много, но...ходи да го проверят под товар...моята тема малко под твоята има същото описание и след известно лутане....оказа се,че това е проблема...Успех...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Дим има само като запали за една секунда пропушва сиво синкав дим и след това няма грам пушек дори и при форсиране. Другото което съм забелязал но не знам дали имат връзка двете неща е, че мнооого трудно загрява двигателя, и стрелката не достига средата а винаги стои на една две точки над минимума, а за да ги достигне трябва да го карам поне 10-15км. В града няма загряване изобщо. Смених термостат но пак няма разлика, казаха ми че този двигател така бил...
Коментар
-
unreax написа:Дим има само като запали за една секунда пропушва сиво синкав дим и след това няма грам пушек дори и при форсиране. Другото което съм забелязал но не знам дали имат връзка двете неща е, че мнооого трудно загрява двигателя, и стрелката не достига средата а винаги стои на една две точки над минимума, а за да ги достигне трябва да го карам поне 10-15км. В града няма загряване изобщо. Смених термостат но пак няма разлика, казаха ми че този двигател така бил...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:unreax написа:Дим има само като запали за една секунда пропушва сиво синкав дим и след това няма грам пушек дори и при форсиране. Другото което съм забелязал но не знам дали имат връзка двете неща е, че мнооого трудно загрява двигателя, и стрелката не достига средата а винаги стои на една две точки над минимума, а за да ги достигне трябва да го карам поне 10-15км. В града няма загряване изобщо. Смених термостат но пак няма разлика, казаха ми че този двигател така бил...
Коментар
-
unreax написа:Дим има само като запали за една секунда пропушва сиво синкав дим и след това няма грам пушек дори и при форсиране. Другото което съм забелязал но не знам дали имат връзка двете неща е, че мнооого трудно загрява двигателя, и стрелката не достига средата а винаги стои на една две точки над минимума, а за да ги достигне трябва да го карам поне 10-15км. В града няма загряване изобщо. Смених термостат но пак няма разлика, казаха ми че този двигател така бил...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар