Онзи ден изведнъж от нищото видях, че лампичките показващи колко газ имам както тези дали съм на бензин/газ не светят, абе цялото контролче не е функциониращо. Също така не превключва на газ сама, ръчно не мога поради факта, че копчето на контролчето не работи. Да ви попитам дали случайно знаете какво може да причини такова поведение, аз ще я карам на газаджия обаче сега са празници и никой не работи, а бензина е скъп :D . Надявам се да е някоя жичка просто.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило контролера не свети и не превключва на газ
Collapse
X
-
eh4ev07 написа:Няма как да ти кажем при положение не знаем каква е уредбата ... Все пак огледай около акумулатора и около контролера на газовата! Повече на някоя среща на форума или на майстор.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:eh4ev07 написа:Няма как да ти кажем при положение не знаем каква е уредбата ... Все пак огледай около акумулатора и около контролера на газовата! Повече на някоя среща на форума или на майстор.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ми зависи кой ти е слагал газовата и как е слагал Тръгни от ключа към бушоните от където трябва да е взет ток
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар