Реших да покажа състоянието на филтърчето на изпарителя ми след 4,5 години и около 85 К км. Идеята е да НЕ постъпвате като мен, а да си обслужвате АГУ-тата навреме. Клип.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтър на изпарител Томасето - информативна тема
Collapse
X
-
Да си призная това от теб не съм го очаквал Нормално е при мен на 40х.км. бяха в подобно състояние, само ги отупах и пак ги сглобих, че нямаше от къде да взема филтърчета, и после естествено затаковах нещата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
sok1 написа:S_BANKOV написа:Филтър взе ли ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
баси аз мислех че ги сменям през много време (15 хил) и бяха в подобно състояние но НЕ чак толкова злеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:баси аз мислех че ги сменям през много време (15 хил) и бяха в подобно състояние но НЕ чак толкова злеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
При мен за 8 месеца чисто нов клапан Ловато като му отворих чашката ей така случайно(пречеше клапана малко и свалянето на чашката спестяваше свалянето на целия клапан) и бе пълна догоре...даже се зачудих дали има филтър въобще вътре.Така,че тука положението е добро.Бутилката ми е чистена...правете си сметка колко са им мръсни инсталациите на бензиностанциитеEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар