Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с газово след смяна на антифриз.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за помощ: Когато колата е студена или я запаля рано сутрин оборотите играят нагоре и надолу. Няма значение дали е студена или загрята, винаги си държи към 600 оборота. Когато е студена и превключвам скоростите почти гасне. Също така почти всяка сутрин се дави... Работи точно 5 секунди и се гаси, след това няма палене, докато не се бутне/дръпне. Изпарителят е нов BRC M.T.M. Мисля, че не е настроен както трябва, но майсторът каза, че така е добре... Писна ми... Някакви съвети?
    Fiat Bravo HGT 1997, 147 h.p. - LPG BRC - My first love <3

Коментар

Това на газ ли е?Ако да-преобогатява,лоша настройка или не минава достатъчно антифриз през изпарителя
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Ми явно трябва да се увеличи газта. Аз така като загрее колата някой път падат много оборотите и отвивам малко врътката на изпарителя за ниските
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
          Ми явно трябва да се увеличи газта. Аз така като загрее колата някой път падат много оборотите и отвивам малко врътката на изпарителя за ниските
          Да ама ти палиш на бензин и после обръщаш на газ, а той пали на директно на газ и после подава газ и я дави.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди нямах никакви ядове и проблеми с палене на газ сутрин, дори и в най-студените дни. Някой от Шумен да препоръча читав газаджия с газанализатор?

Коментар

Ако ти се разхожда до Разград да те насочвам. Има два варианта и двата са читави

Коментар

И от мен-препоръка-ходене до Разград-при Милен-в механотехникума е!!!!Макар,че с обезвъздушаване и центровка на испарителя и сам може да се оправиш!!!
                Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

anttonn написа:
                  И от мен-препоръка-ходене до Разград-при Милен-в механотехникума е!!!!Макар,че с обезвъздушаване и центровка на испарителя и сам може да се оправиш!!!
                  Да, а другия вариант е при Емо Статев.

Коментар

Ако нем и я оправят до седмица, може да отида до разград. Засякох колко ми гори на 100 при палене само на газ. 230 км съм ги изминал с 40 лв газ (1.42лв./л = 28л). Но около 170-180 км. са извънградско.

Коментар

Working...
                    X