Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!какво газово за пълна инжекция???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата Slavi_Lancia е много прав или ГИ или нищо.Аз така сложих обикновена газова чисто нова с ел.изпарител и на 1-вата седмица започна купона,както си карам решавам да изпреваря натиснах по рязко газ и дифузиора влезе във въздушния филтър.разхода няма да го коментирам страх ме беше да запаля колата,харчише като Хамър а на бензин беше мечта отново да си карам колата.А и зимата трябва да поливаш изпаритела като цвете всеки ден да може да запали,ако запали държиш колата поне 5 минути в обороти на място за да не замръзне изпарителя.Дюзите ги чистих поне 5 пъти,което не е много евтина процедура помпи сменях като въздушен филтър,настроики по агу-то всяка седмица.Забравих да спомена наи важното гърмежите,направи ми кутията на решето накрая и лепнах един китайски уж спортен за 15 лв та се пооправи.Та ако си мазохист слагаи обикновено агу и ще те видим след 1месец кви теми ще пускаш

Коментар

Какво поливане,какви 5 минути?Паля и тръгвам,след 2 колектора направих кихалки и край с проблемите.Адаптацията така или иначе ще се омаже
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

На мене няма нужда да ми обясняваш,знам кви нерви събирах от такива маистори като тебе дето ми викаха слагаи нема да имаш проблеми,и после еми до са никой не се е оплакал.Кво искаш да кажеш че колата ти върви както преди на бензин и няма никакви проблеми а?Не ми се спори с никои просто дадох съвет на колегата,хората са казали не питаи старило а патило

Коментар

Колко да върви?И с газ и без все си е куцо магаре.Не съм майстор,занимавам се с личните си коли.И аз се бях замислил за ги но след малко четене се спрях на обикновено агу и за 3 години не съжалявам.Досега не си ли имал проблем с адаптацията?
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

газова

Повече е до настроики ако е ГИ колата трябва да работи на бензин много добре иначе и на газ няма да работи каквато и да е газовата Карам кола с обикновена газцова и не съм имал големи проблеми
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ТАз пък си взех кабели за бензиновото и газово еку и така даже и да има ядове понякога не наливам излишни пари по майстори.Нещата не са толкова сложни че човек да не може да се справи сам,а с малко четене и питане тух става.

Коментар

Дилемата не е газов инж. или кранче, а кой и как монтира уредбата. Ако всичко е точно - кеф ти обикновена, кеф ти инжекция. Ако газовиците са мърлячи, ше ти се стъжни и с най-скъпия газов инж. Всичките ми Пунтовци са с обикновени - проблеми никакви. Включително и МК2 60 коня. На брато колата е с инжекция (така е докарана от Итали) - проблеми няма. Скоро гледах един приятел как се гърчи с два чисто нови инжекциона - на неговата и на сина му. То не бяха настройки, то бавни дюзи, то бързи, то времена, па отвори, па калибриране, па прехвърля на газ като стигнеш от Младост до Орлов мост, разхода му бил като с обикновения изпарител (стария), ма щял да го оправи. Купи си кабел за настройка и пътува с лаптопа в колата..))

Коментар

Working...
                X