Здравейте,газовата ми уредба няма паспорт, поради факта, че взех бутилката от приятел но без паспорт. Всички други части са чисто нови.Как мога да си извадя паспорт за да мина ГТП.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си извадя паспорт за газовата уредба.
Collapse
X
-
marmil написа:Да ама не. Газовата уредба трябва да има паспорт в който да е посочен типа на бутилката (пропан-бутан или метан) изпитателното налягане, обема на бутилката и .... др. работи. Пише го в наредба 32 но в момента не ми се търси точния текст.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Аз това лято като минавах преглед, понеже ми изтичаше самия паспорт на газовата ( нямаше къде да пишат вътре повече ) и срещу 5 лв. ми издадоха нов и още 5 лв. за самия преглед на газовата. Така, че като гледам другите мнения си мисля , че зависи къде ще идеш на преглед. Навсякъде си правят каквото си искат и както им хрумне . То и заплащането е така - както им кефне.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
marmil написа:Да ама не. Газовата уредба трябва да има паспорт в който да е посочен типа на бутилката (пропан-бутан или метан) изпитателното налягане, обема на бутилката и .... др. работи. Пише го в наредба 32 но в момента не ми се търси точния текст.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар