Благодарение на колегата dudulia са на разположение:Ръководство на рускиРъководство на английскиСофтуер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръководства и софтуер за BRC Sequent
Collapse
X
-
Ръководства и софтуер за BRC Sequent
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
sasco
-
дайте го този софтуер и аз не мога да го отворя, може ли да ми го прати някой н амайла: koleff@gbg.bg мерси много, ще го очаквамEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
С голям мерак станах собственик на Фиат Марея. Всичко беше супер докато не се прецака метановата уредба. В началото правеше малко номера когато не е загряла колата и бутилката не е пълна - просто си обръщаше на бензин. Докато един ден просто не можа да включи на метан изобщо. Бутилката е пълна догоре, а това изобщо не се отчита на таблото. Уредбата е заводска Тартарини. Започнах да обикалям по сервизите някой да я погледне. Само като чуят заводски метан Тартарини и затварят капака. Нямало човек в България, който да я оправи, защото никой нямал софтуер за този вид. В София открих някакъв сервиз, който уж има въпросния софтуер, но чудно че той е в ремонт и щял да работи чак след 2 месеца. Възможно ли е да съм такъв карък. Ако някой може да ми помогне, ще бъда много благодарен!!!guguleto
Коментар
-
Може ли някои да ми го пусне на мейла: pafkka@yahoo.com - pdf-a и софтуера, тъй като линковете не бачкат.Благодаря
Коментар
-
Колеги, софтуер има на този сайт: http://www.remixbg.com/softwarecontent.phpИма много неща за Тартарини и за БРЦ.
Коментар
-
може ли някой да ми пусне софтуера и ръководството по емайл, заото не ми дава да ги драпна от линка?емайла ми е... sisoko7@abv.bgalfa romeo 156 1.8 ts
Коментар
-
sisko7 написа:може ли някой да ми пусне софтуера и ръководството по емайл, заото не ми дава да ги драпна от линка?емайла ми е... sisoko7@abv.bgBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар