Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ръководства и софтуер за BRC Sequent

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за колегата които турси тартарини аз бачках в официалния представител на тартарини за бг в пловдив се намира мойе да идем да му е настроят

Коментар

dudulia написа:
      sisko7 написа:
      може ли някой да ми пусне софтуера и ръководството по емайл, заото не ми дава да ги драпна от линка?емайла ми е... sisoko7@abv.bg
      За каква газова ти трябва?Имаш ли хардуерна тапа ( донгъл кий) ?
      BRC FLY SECUENT nqmam i tapa

Коментар

Re: Ръководства и софтуер за BRC Sequent

zgabrovski написа:
        Благодарение на колегата dudulia са на разположение:Ръководство на рускиРъководство на английскиСофтуер
        търся за мултипла1,6 bipower!

Коментар

проблем с метан и бензин

dudulia написа:
          sisko7 написа:
          може ли някой да ми пусне софтуера и ръководството по емайл, заото не ми дава да ги драпна от линка?емайла ми е... sisoko7@abv.bg
          За каква газова ти трябва?Имаш ли хардуерна тапа ( донгъл кий) ?
          имам такъв проблем с мултипла! В метан сервизите затварят капака и "нямаме софтуер" Егати проблема!дали може да пали директно на метан?

Коментар

Колеги сори за тъпия въпрос, но тоя софтуер за какво служи?

Коментар

marto_gp написа:
              Колеги сори за тъпия въпрос, но тоя софтуер за какво служи?
              чрез него се прави настройка на компютъра на газовия инжекцион

Коментар

Колеги я даите едно рамо, с Дидо тука правим едни сверки на показателите за прехвърляне на бензин след свършване на газта. Моята пущина много упорите се дърпа да мине на бензин. След като почти свърши газта ако съм на извънградско си обръща без никви проблеми и не се усеща нищо, тва е при постоянна скорост без да се налага ускорение. В града обаче нещата не седят така заради честите ускорения, и когато се случи газта да вземе да свършва баш като реша да се изнеса някъде си е гадна тръпка, колата забива нос и неще да мине на бенз. Пускам леко педала поема пак на газ пак го натискам пак забива носа, аз упорито го държа натиснат в очакване наи после да се сети да мине на бенз и неще и неще убива скороста и чак след един два такива опита се сеща да мине на бенз. Не че е голям проблем щото рядко оставам без газ ама ме дразни, обичам всичко да е тип топ. кво ли не правих по настроиките и подобрение няма. В сервиза вдигат рамене (гаранционна е) и викат че уж по настроиките е на ред па що така Прикачената снимка е на таблицата за настроики на прехода от газ на бенз при свършване на газта. Ще съм много благодарен на някои ако ми разясни всяка отметка какво значи ( само от тази част Changeover to petrol for empty tank) наи вече последната-fuel consuption thresholdп.п. в момента deltaP minimum ми е на 800mbara последното поле е на 700 каквто и да значи !?
                Прикачени файлове
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                X