Ако може някой да сподели опита си с този автомобил като цяло и дали газовата уредба може да бъзика нещо електрониката .Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ на Фиат Стило 1.2 ???
Collapse
X
-
Проверките си ги прави. Чека си е същия.ГИ има свой си комп. Как се разбира с този на колата не знам, а и не ме интересува.Колата пали винаги на бензин и когато загрее до 30 градуса, минава автоматично на газ. Лятото по-бързо, то е ясно.Абе слагай газ, не го мисли. И си караш. Както казва един колега: Караш, и не че не мислиш, но мислиш 3 пъти по-малко. За цената става дума.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Че има - има.Но първоначалната ти инвестиция ще е по-голяма и не знам, кога ще избиеш цената.С подходящ редуктор и рейка можеш и на 20гр да обръщаш гладко на газ.Пролет и лято - на секундата, в която запалиш.Есен и зима - ще се изчаква минута да кажем на място.Та едно е да ти гори 8 бензин, друго е 10 газ.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:При каталожен 8 .... в Търново гориш под каталожния ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
gelsa написа:Почвам да се замислям и аз дали си струва да слагам . Аз почти нчмам грсдско . Бачкането ми е на 1 км. и пак си карам до там на бензин.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар