Здравейте, колеги.След 6 месеца без дапогледна колата и оплакване от баща ми,че нещо не вървяла добре я закачих на компа и чудо:Сместа богата, инжекторните времена паднали до неузнаваемост (2мсекна ПХ бензин, когато е на газ,при предишни стойности 3,5) Първата ми реакция беше да погледна диференциалното налягане- беше ОК. Гледам графиката и настройките без промяна от преди 6 месеца. Какво се е променило,че да се получи тази богата смес? 1. Помислих си да не би гумичките на инжекторите да са заминали и от там да произлиза проблемът?2. Докато пишех горните редове се замислих да не би редуктора да е пробил мембраната и да пуска газ през маркуча за вакуум?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промяна на газовото време при ГИ
Collapse
X
-
Alex_RT написа:Адаптира ли наново бензиновото Еку? От къде си сигурен, че проблема не идва от адаптация ?Разхода на газ как е ?Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Не знам дали имаш спомен за проблема ми в тази тема-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=1023237След като така и не намерих къде е проблема поради липса на време,карах Мареа-та 2-3 дена на само на бензин. Реших единият ден да я пробвам пак как е на газ и проблема беше изчезнал. От тогава мина повече от година и половина и не съм имал ядове.Пробвайте пак да я разкачите от акумулатора покарай я малко на бензин и пак я виж как ще е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар