muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нечовешки разход на газ
Collapse
X
-
Ама разходът не е Провери какъв е просветът между електродите на свещите и го направи на 0.7 - 0.8 мм. Но предполагам и това няма да помогне много, макар, че трябва да е около тези стойности, когато работи на газ. Що не вземеш да замериш каква е компресията в цилиндрите. Предполагам, че проблемът ще лъсне след тази проверка Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Днес взех синия звяр :D Майстора каза, че забравям за компресия(12 на всички цилиндри). Колата е била много зле, липсвали са гумички на клапании и още разни работи, главата е имала доста нагар и е била крива,Сега ще я засека и ще видим. Досега е работила на 2 цилиндъра. Погледнал е буталата и сегментите, всичко било ок. Много съм доволен от човека...двигателя и картера са измити . Всички гарнитури и т.н са били на Victor Reinz. Сменено е и маслото(Mobil 10w40) + силоконово уплтнение за картера. Може само да се наложи да регулирам газовото, но първо ще я засека както е сега
Коментар
-
Преди няколко дена изпразних газовата бутилка(до загасване). Сложих 10лв или 7,5литра и почнах да карам само градско и.. 53 километра и малко, което е 14/100...Нещо не ми харесва този разход,но не съм правил центровка и мисля,че кранчето е доста пуснато...Върви доста :D. За центровката доколкото съм запознат месинговия винт и пластмасовата врътка са за оборотите на празен ход, а кранчето е колко да ти гори колата. В момента месинговият винт е завит докрай, регулирал сам оборотите от пластмасовата врътка, това мисля да го оставя така и само да намаля кранчето? Съвети? Преди ремонта на двигателя минавах с 10лв 37 км :D Газовото е Ловато
Коментар
-
Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар