Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обикновена газ към газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обикновена газ към газов инжекцион

Колата ми(1,6 16v) има обикновена газова уредба и искам да й сложа газов инжекцион. Мога ли да използвам досегашната исталация и да купя само допълнителните компоненти или трябва да купувам цял комплект?

Re: Обикновена газ към газов инжекцион

vikktor написа:
    Колата ми(1,6 16v) има обикновена газова уредба и искам да й сложа газов инжекцион. Мога ли да използвам досегашната исталация и да купя само допълнителните компоненти или трябва да купувам цял комплект?
    ами можеш да използваш Бутилката и тръбичките другото си тряябва ново
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
      vikktor написа:
      ами можеш да използваш Бутилката и тръбичките другото си тряябва ново
      превключвателя газ /безн може да се ползва ако не ти трябва нивомер :D Няма много смисъл да влагаш пари в ГАЗОВА ИНЖЕКЦИЯ вървежа е почти същия с леки разлики и разхода няма да е различен. И най-гадното изпарителя трябва да ти загрее до 50 градуса за да мине на газ колата. И се трябва да имаш бензин ... И да палиш на бензин. Е има си примущества пълната инжекция ама парите са много за тея предимства.
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Да ключа може да го ползваш като украшение в колата. :D Всяка инжекция си има свой.

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
          превключвателя газ /безн може да се ползва ако не ти трябва нивомер :D Няма много смисъл да влагаш пари в ГАЗОВА ИНЖЕКЦИЯ вървежа е почти същия с леки разлики и разхода няма да е различен. И най-гадното изпарителя трябва да ти загрее до 50 градуса за да мине на газ колата. И се трябва да имаш бензин ... И да палиш на бензин. Е има си примущества пълната инжекция ама парите са много за тея предимства.
          това нещо зависи от настроиката на ЕКУ-то
          qnisZ написа:
          Да ключа може да го ползваш като украшение в колата. :D Всяка инжекция си има свой.
          нали и аз така мислех
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
          X