Знам че всеки ще започне сега, ама що не си сложиш например Lovato...емиии щото не ми е по джоба. До сега съм с ферони от както си купих колата си е с него и след като я купих съм минал някъде към 20к км. и мисля че вече му е време да се смени .... последните 3 4 месеца ми се завиши разхода и то доста 15,16,18...даже и дваисе и нещо.Къде ли не ходих за настройка нищо не става.Само за сравнение Зимата при същия маршрут ми даваше 12 13 л градско, а сега хем е топло пък завишен разход (за протокола зареждам на една и съща бензиностанция на една и съща колонка... Сменил съм (Кабели Свещи Филтър. Въздушен филтър Въздуховодите са здрави) термостата си работи нормално . Общо взето всичко е елиминирано до изпарителя. Да спомена само... губи ми вода течове няма никъде смених капачката на казанчето.. пак губи... което пак ме навежда на мисълта за изпарителя. Въпроса е кой от тези турски копия е най-читав за да си го сменя Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mimgaz Feroni или Voltran Това е въпроса :)
Collapse
X
-
За Волтран се чуват доста кофти мнения, от Mimgas повечето хора са доволни. Защо не си купиш Ловато втора употреба и не му смениш мембраните? Ще ти излезе около 40лв и имаш истински изапарител. С моя на 8-9 години разхода ми е 14-15 литра в София, колата е 144 коня. Турски изпарител никога не бих си купил. Все едно да си смениш карбуратора WEBER с някакво турски менте - как ти звучи?1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
-
Tempras написа:З Защо не си купиш Ловато втора употреба и не му смениш мембраните? Ще ти излезе около 40лв и имаш истински изапарител.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Волтрана мисля че е най-сполучливото менте :D Поне аз карах 2 години с Волтран в София преди да стане за смет. Разход на газ 14/100 - лято 16/100 - зима, като карам на сравнително къси разстояния (не повече от 10 км в посока). Извънградско твърдо 9. Колата е Фиат Брава 1.8 16V.Поздрави!1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Волтрана мисля че е най-сполучливото менте :D Поне аз карах 2 години с Волтран в София преди да стане за смет. Разход на газ 14/100 - лято 16/100 - зима, като карам на сравнително къси разстояния (не повече от 10 км в посока). Извънградско твърдо 9. Колата е Фиат Брава 1.8 16V.Поздрави!1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Tempras написа:З Защо не си купиш Ловато втора употреба и не му смениш мембраните? Ще ти излезе около 40лв и имаш истински изапарител.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Смених изпарителя купих си Torelli... Продавача каза Torelli Mimgaz Feroni от един завод излизат,частите са едни и същи само името е различно.Всичко беше много хубаво в началото неможах да си позная колата така хубаво набираше даже и звука и се измени малко имаше ряз.... Не мога да кажа за момента обаче какъв е разхода и държанието му понеже 30 мин след смяната скъсах ангренаж.Така че за момента пиша в раздел Бензинови двигателиКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар