Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.6 16 пали на газ, а на бензин не иска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава 1.6 16 пали на газ, а на бензин не иска

Добър ден на всички колеги с фиат брава 1.6 16 проблема е следния сложих си газова и си смених колекторите на гас пали идеално и през зимата а на бензин нейска и при 40 градуса на вън кажете ми какво да правяРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

А като запалиш на газ и прехвърлиш на бензин?Ако въобще не иска да работи на бензин - горивна помпа.Ако работи на бензин, значи майсторите нещо са объркали/ключа може да се е прецакал и куп други неща
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ако е била с пластмасови колектори ,преди да сложиш метални Ресетване на бензиновия комп и внимателна настройка на газ.Без да правиш други чудеса.

Коментар

газова

Значи бях с пластмасови кагато е на газ и премина на бензин отначало неработи както трябва все едно и на 2,3 цилиндри и после се оправя

Коментар

Отрежи с едно реле ламбда сондата или сложи подходящ симулатор.

Коментар

газови системи

имам всичко

Коментар

Може би не ти е подходящ емулатора. Аз пробвах с един на ФОБОС и стана мазано.

Коментар

Я като имаш всичко откачи буксите на ламбда контрола и АП
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

газ

кои са тези букси

Коментар

Re: газови системи

vanko13 написа:
                    имам всичко
                    Сложи едно реле с което да прекъсваш ламбда сондата когато си на газ.

Коментар

Пробвай да запалиш на бензин но спри карчето на газта от бутилката.

Коментар

газови системи

неиска да запали само си върти но непали бензин има ток има и неиска

Коментар

Е ток като има значи бензин няма. Тоя бензин изобщо качва ри си до рейката, налягането му какво е?

Коментар

С този компютър никога незнаеш кое какво значи. Разкачане на батерията - проба, ако не помогне следва софтуерен ресет на адаптацията - пак проба... и накрая стигаш до каквото Янко е писал по-горе
                            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Мда само резет на адаптацията, аз пробвах около 5-6 вида ламбда емулатори и ЕКУто не хареса нито една от тях. С някои дори не искаше да поддържа нормални обороти на празен ход след 2-3 минути работа. С махане мй не съм пробвал. Много МНОГО прецизна настройка на газовата му е майката ако се оправи след резета.Аако не ше значи проблма е другаде.
                              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                              182A4.000 IAW49F
                              LPG - Lovato EasyFast
                              ----------------------------
                              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                              X