Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Добло гори много гас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Добло гори много гас

здравей те колеги от 3 седмици карам вече на гас и ми гори много 13-100 в града преди това е слган тоя инжекцион на бмв то ми и ми гореше 10 и го сложихме на доблото и с нови диузи по малки и би трябвало да гори по-малко 1.6 е 103 коня помогнете или дайте съвет за по малък разход

Този мотор го дават 11,7 градско бензин,така че може би си ти гори добре.

Коментар

Настройка?Ама ми се струва, че нааай-много с литър да го свалите.Засичай разхода на извъградски разстояния. В града всичко е относително.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега на бензин като го тварих защото правихме ремонт в вкъщи ми гореше 10/100 после го подкарахме нали без да тварим падна на 8.5/100 бензин

Коментар

уж е настроена перфектно малко да гори

Коментар

valko19 написа:
            уж е настроена перфектно малко да гори
            Ако това значи че се намалили притока на газ за да не гори много, ефекта ще е отрицателен
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Пак не каза този разход какъв е - градско или извънградско?Ако е градско - разхода е мааалко завишен, но е около нормата.Извън градско трябва да е в порядъка 9.5-10-10.5 при празна кола.Все пак 15 лв. за 100 км градско си е добър разход, недей много да се вглеждаш
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
              X